Οσμή σκουπιδότοπου στους Γαργαλιάνους και οργισμένοι κάτοικοι.... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Οσμή σκουπιδότοπου στους Γαργαλιάνους και οργισμένοι κάτοικοι....

ΣΤΟ ίδιο έργο θεατές είναι οι κάτοικοι των Γαργαλιάνων από τις οσμές που πλημμύρισαν την πόλη καθώς, καιγόταν για άλλη μία φορά επί ώρες ο σκουπιδότοπος στους Γαργαλιάνους, με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα στις γύρω περιοχές να γίνεται αποπληκτική.Δικαιολογημένη η αγανάκτιση και η οργή του κόσμου, που όπως όλα δείχνουν και φέτος θα αναγκάζεται να εισπνέει τον μολυσμένο αυτό αέρα από διοξίνες και άλλες καρκινογόνες ουσίες.
  Νιώθουμε απογοήτευση και μεγάλη οργή!
Είναι δυνατόν παραμονή του εορτασμού του Προφήτη Ηλία να καίγονται τα σκουπίδια και η δυσοσμία να φτάνει στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία; Υπάρχουν περίοδοι που η καύση είναι έντονη, επιβαρύνοντας ακόμη περισσότερο το ήδη επιβαρυμένο περιβάλλον, αλλά και βάζοντας σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων της πόλης μας με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.Επειδή πρέπει να σταματήσουν πια τα ψέμματα και να αρχίσουν να αποδίδονται ευθύνες, για την χρόνια υποτίμησή μας ως πολίτες και για την φθορά της υγείας μας, είναι πλέον σκόπιμο να καταγγελθεί το γεγονός. Είναι μεγάλη πολιτική ντροπή να είμαστε ικανοί μόνο για φιοριτούρες και για βραβεία και όχι για δράσεις ουσίας, όπως η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων μας. Με πληροφορίες και από το filaitranet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages