Τέσσερα τροχαια ατυχήματα σε μια βδομάδα στην περιοχή της Νότιας Ηλείας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Τέσσερα τροχαια ατυχήματα σε μια βδομάδα στην περιοχή της Νότιας Ηλείας

Σε κακή εβδομάδα εξελίχθηκε η προηγούμενη (από 13 έως 20/7) ,καθώς σημειώθηκαν όχι ένα όχι δύο αλλά τέσσερα τροχαία ατυχήματα στην περιοχή της Φιγαλείας. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο. 13 Ιουλίου τις πρώτες πρωινές ώρες στο Μύλο Δαλαίνας όταν για άγνωστο λόγο Ι.Χ. όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο διάζωμα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού ενώ το όχημα υπέστη υλικές ζημιές .
 Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στην Νέα Φιγαλεία και συγκεκριμένα στο κέντρο της κωμόπολης(πλατεία Ρέτζιου),όταν αγροτικό όχημα παρκαρισμένο, "έφυγε", με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με άλλο παρκαρισμένο Ι.Χ. όχημα προκαλώντας του σοβαρές υλικές ζημιές. Άλλα δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν και μάλιστα στον ίδιο δρόμο. Στο πρώτο, Ι.Χ. όχημα κινούμενο στην επαρχιακή οδό Νέας Φιγαλείας - Πετραλώνων ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ανάχωμα πλησίον του δρόμου χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός. Στο δεύτερο, Ι.Χ. όχημα κινούμενο στον ίδιο δρόμο και το ίδιο σημείο εξετράπη της πορείας του εξαιτίας της προχθεσινής καταιγίδας και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε χωράφι πλησίον του δρόμου με τους επιβαίνοντες να τραυματίζονται ελαφρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages