Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος διαγωνισμός ΣΔΙΤ στην Ελλάδα για τη διαχείριση των σκουπιδιών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος διαγωνισμός ΣΔΙΤ στην Ελλάδα για τη διαχείριση των σκουπιδιών

Κωστής Χατζηδάκης: "Η Πελοπόννησος ξεπέρασε άλλα πιο ώριμα σχέδια και τερμάτισε πρώτη" Γιάννης Μανιάτης: "Η Πελοπόννησος υπερβαίνει την κρίση"
Γιάννης Μιχελάκης: "Από την Πελοπόννησο ξεκινάει ένα έργο πιλότος" Νότης Μηταράκης: "Σήμερα βλέπουμε ότι η ανάπτυξη δεν είναι θεωρία, αλλάπράξεις"
Νίκος Μαντζιούφας: "Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεπέρασε τα χρονοδιαγράμματακαι αυτό οφείλεται στην σταθερότατη ηγεσία της Περιφερειακής Διοίκησης". "Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για την Πελοπόννησο και για την χώρα. Υλοποιούμε το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο και το πρώτο έργο σε αυτόν τομέα, με σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα", δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, από κοινού με τους υπουργούς Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωστή Χατζηδάκη, Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννη Μανιάτη, τον υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Νότη Μηταράκη και τον ειδικό γραμματέα ΣΔΙΤ, κ. Νίκο Μαντζιούφα, με αντικείμενο την ανακήρυξη από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου του προσωρινού αναδόχου του έργου "Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμάτων Πελοποννήσου". Παρόντες ήταν το σύνολο των αντιπεριφερειαρχών, ο πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης και ο πρόεδρος της ΠΕΔ, κ. Παναγιώτης Νίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages