Ο πλανήτης υποδέχθηκε το 2016 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ο πλανήτης υποδέχθηκε το 2016

Με φαντασμαγορικά σόου, στη σκιά του 2015, ο πλανήτης υποδέχθηκε το νέο έτος…
Πρώτοι οι κάτοικοι στα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού, Σαμόα και Κιριμπάτι, γιόρτασαν το 2016, και ακολούθησαν το Όκλαντ στη Νέα Ζηλανδία και το Σίδνεϊ που καλωσόρισε το νέο έτος με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.
Στην Ασία, στη Μέση Ανατολή, στην Αφρική, στην Ευρώπη και τέλος στην Αμερική, πλήθη κατεβαίνουν στους δρόμους για να γιορτάσουν την έλευση του 2016.
Και μπορεί στο Χονγκ Κονγκ, στο Πεκίνο ή τη Σιγκαπούρη να γίνεται προσπάθεια να ξεπεράσουν το μεγαλείο του Σίδνεϊ, η βραδιά θα είναι είναι σκοτεινή στο Μπρουνέι, στο μικρό σουλτανάτο, όπου με την αυστηρή τήρηση του ισλαμικού νόμου έχουν απαγορευθεί οι εορτασμοί για τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.
Η δημοτική αρχή των Βρυξελλών αποφάσισε να ματαιώσει τις εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ σε πολλές χώρες οι δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται σε ύψιστη επιφυλακή, όπως στην Τουρκία, όπου συνελήφθησαν δύο άτομα.
Στο Παρίσι, υπό τη σκιά των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου, η καθιερωμένη υποδοχή του Νέου Έτους θα γίνει στην Λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, χωρίς πυροτεχνήματα και με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
«Δεν μπορούσαμε να μην κάνουμε τίποτε. Και έπειτα από αυτά που έζησε η πόλη μας, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο: ‘Το Παρίσι είναι όρθιο» δήλωσε η δήμαρχος Αν Ινταλγκό.
Περισσότεροι από 100.000 αστυνομικοί και 40.000 πυροβέστες θα κινητοποιηθούν για να εγγυηθούν την ασφάλεια στη Γαλλία κατά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, έξι εβδομάδες μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι. Στη Νέα Υόρκη, ένα εκατομμύριο άνθρωποι, κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας, αναμένονται στην Times Square, όπου θα εμφανισθούν οι Demi Lovato και Jessie J.
ΠΆΡΤΕ ΜΊΑ ΓΕΎΣΗ ΑΠΌ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ:

(Τζακάρτα, Ινδονησία)

(Η Μαράια Κάρεϊ στη φαντασμαγορική τελετή στο Σίδνεϊ)

(Σόου πυροτεχνημάτων στο Σίδνεϊ)

(Οι Κινέζοι υποδέχτηκαν παραδοσιακά το 2016)

(Η Όπερα του Σίδνεϊ μέσα σε κόκκινο πέπλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages