ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας μίλησε, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST o πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την σύσταση νέων υπουργείων, επέκρινε την κυβέρνηση μιλώντας για "κόλπα ανθρώπων με σκοπό την επέκταση του κομματικού κράτους", συμπληρώνοντας σε άλλο σημείο ότι η κυβέρνηση "δημιουργεί ένα στρατό από εμπίστους στην κρατική μηχανή", όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Σε ότι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Θεοδωράκης εστίασε στην πρόταση του Ποταμιού και σε ένα σύστημα που θα εξασφαλίζει και λεφτά για τα δημόσια ταμεία και τους εργαζόμενους στα κανάλια. Σχετικά με την συνεννόηση για το θέμα αυτό, ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι είχε ζητήσει από τον κ. Παππά να αφαιρέσει τα… παράλογα από το νόμο, προκειμένου όλοι μαζί να χτυπήσουν το τρίγωνο της διαπλοκής.
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΣΡ Ε
ίδηση ωστόσο προέκυψε αναφορικά με την συγκρότηση του ΕΣΡ. Ο κ. Θεοδωράκης αφού εξέφρασε την έντονα αρνητική του στάση για την επιλογή του Β. Πολύδωρα που τελικά η κυβέρνηση απέσυρε, τάχθηκε υπέρ της πρότασης του ΠτΒ Νίκου Βούτση συμφωνώντας με το πρόσωπο για την προεδρία της ανεξάρτητης αρχής και πιο συγκεκριμένα με τον κ. Ροδόλφο Μορώνη. Δεν υπάρχει ωστόσο συμφωνία για τη θέση του αντιπροέδρου εκεί όπου έχει προταθεί ο κ. Μουλόπουλος, τον οποίο ο Πρόεδρος του Ποταμιού χαρακτήρισε ως κομματικό, αντιπροτείνοντας έναν πιο ανεξάρτητο πρόσωπο, ώστε να ξεπεραστεί το θέμα αυτό και να δοθεί λύση.
ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
"Θα έχουμε προφανώς ανασχηματισμό" είπε σχολιάζοντας τα όσα εξελίσσονται ο κ. Θεοδωράκης, σημειώνοντας ωστόσο ότι "δεν βλέπω… πάγκο στον κ. Τσίπρα". Παράλληλα ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι δεν θα έχουμε σύντομα εκλογές. Σκληρή ήταν η τοποθέτηση του Προέδρου του Ποταμιού για τα πρόσωπα που αποχώρησαν πρόσφατα, με "φαρμακερά" βέλη να εκτοξεύει για τον κ. Φωτήλα και την επιλογή του τελευταίου να στρατευτεί με τη ΝΔ. Τέλος ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να γίνει ένταξη του Ποταμιού, ούτε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, ούτε στη ΝΔ, ούτε στο ΣΥΡΙΖΑ. " Το ποτάμι βασανίζεται να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό" είπε ο κ. Θεορωράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages