Α1 ΤΟΠΙΚΗ: ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ 3-1 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ 3-1 ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ


Στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α1 Τοπικής μετά από 8 αγωνιστικές παραμένει ο ΠΑΟ Καλού Νερού. Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου επικράτησε με σκορ 3-1 του Ηρακλή Καλαμάτας και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε μια σημαντική νίκη. Το πρώτο μέρος άνηκε στους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν στο σκορ και πήγαν με υπέρ τους σκορ στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για την νίκη και τα κατάφεραν. 
Στο 15′ ο Μάρης με σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Στο 52′ ο Σιγιέρης ισοφάρισε σε 1-1 για το Καλό Νερό. Λίγα λεπτά αργότερα ο Μητρόπουλος έκανε την ανατροπή και το 2-1. Στο 77′ ο Μητρόπουλος και πάλι διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γαλακούτη. 
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Βλάμης, Π. Λαμπρόπουλος (55′ Μητρόπουλος), Κορμπής (63′ Κώτσος), Σιγέρης, Μανδραπήλιας (85′ Κυριακούλης), Πλάκας, Παναγούλιας, Δεμπεγιώτης, Ανδρεόπουλος (55′ Κ. Λαμπρόπουλος). 
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μητσέας, Μπρακούλιας (85′ Παναγόπουλος), Λύρας, Σκαρπαλέζος, Α. Κωνσταντόπουλος, Β. Κωνσταντόπουλος, Μάρης, Ψωρομύτης, Κατσαρός, Μπακλαβάς (83′ Βαϊτσης), Παπαδέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages