Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ!

Αίσθηση προκάλεσαν οι υψηλοί τόνοι της παρέμβασης του Π. Τατούλη, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου της Πέμπτης. 
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί
Ο κ. Τατούλης, απαντώντας έμμεσα στις δημόσιες παρεμβάσεις του Ν. Γόντικα, του οποίου οι αναφορές μιλούν για οικονομικά – οικογενειακά σκάνδαλα, τον προκάλεσε να ανοίξουν τους προσωπικούς και οικογενειακούς τραπεζικούς λογαριασμούς. «Προκαλώ να ανοίξουμε τους λογαριασμούς μας. Εμείς και οι οικογένειές μας. Θα περιμένω μέχρι αύριο την απάντηση. Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης και υπενθύμισε ότι τα οικονομικά στοιχεία, τα δικά του και της οικογένειάς του, ελέγχονται τα τελευταία 30 χρόνια.
Τα βαρίδια
Την ίδια στιγμή, ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο κ. Tατούλης και στις έμμεσες αναφορές του σε στελέχη της παράταξής του, τα οποία παραμένουν Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ενώ έχουν αποχωρήσει από την παράταξη. Ο κ. Τατούλης μίλησε για «βαρίδια» που σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους. «Οι πολίτες δεν τους εξέλεξε για να περιφέρουν τη μιζέρια τους», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τατούλης.
Σε υψηλούς τόνους και η Νικολάκου
Σε υψηλους τόνους κινήθηκε κατά τη διάρκεια των παρεμβάσεών της και η κα Νικολάκου. Η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου απευθύνθηκε σε αυστηρό τόνο στον κ. Γόντικα. «Δεν σας άκουσα να μιλάτε για στημένους διαγωνισμούς, δεν σας άκουσα να λέτε ότι η Περιφέρεια καθοδηγεί τους στημένους διαγωνισμούς, για να πάνε τα έργα στον αδελφό του κ. Τατούλη. Γιατί δεν τα λέτε στο Περιφερειακό Συμβούλιο; Γιατί τα λέτε εκεί που είναι αρεστά αυτά που λέτε;» σημείωσε χαρακτηριστικά η κα Νικολάκου και προσέθεσε: « Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι εκτελείτε μια εργολαβία, η οποία έχει συγκεκριμένο στόχο. Να μειώσετε το πολιτικό προφίλ του κ. Τατούλη». Αναφερόμενη, δε, στον εαυτό της σημείωσε: «Σας ενοχλεί που στέκομαι δίπλα του τόσα χρόνια με συνέπεια, με εργατικότητα, με ήθος και με ακεραιότητα. Που ποτέ δεν πρόδωσα αυτά που πίστευα. Την αξιοπρέπειά μας, την προσωπική, την οικογενειακή, την κοινωνική και την πολιτική θα τη στηρίξουμε με κάθε τρόπο». messiniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages