ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ...ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2019 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ...ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2019 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΗΝ Έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Τριφυλίας έτους 2019, αναμένεται να ψηφίσει την Παρασκευή το βράδυ σε προγραμματισμένη συνεδρίαση το οικείο Δημοτικό συμβούλιο που συνεδριάζει με πληθώρα θεμάτων. Το πρόγραμμα δεν έχει περάσει καν από δημόσια διαβούλευση ενώ ήρθε καθυστερημένα καθώς όλοι οι Δήμοι της Μεσσηνίας το έχουν ήδη ψηφίσει, ενώ σε εκκρεμότητα είναι τα στοιχεία του προυπολογισμού ο οποίος θα έρθει σε νεώτερη συνεδρίαση στις αρχές του Δεκεμβρίου, επιβεβαιώνοντας ότι..πάνε πακέτο και με τεράστια καθυστέρηση. 
ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ Δ.Σ.
 Στα υπόλοιπα θέματα του Δ.Σ. υπάρχει μεταξύ άλλων η συζήτηση για την Τροποποίηση Προυπολογισμού και Τεχνικού Προγράμματος έτους 2018 (232/2018 ΑΟΕ), η Έγκριση Απολογιστικών Πρακτικών της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης Δ.Κ Γαργαλιάνων 2018, η Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής και εκκαθάρισης του έργου: «Ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων Τ.Κ Καλού Νερού» Α.Μ 142/2016, η Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Βελτίωση γηπέδου Μπάσκετ Λυκείου Φιλιατρών» Α.Μ 72/2017, η Έγκριση Δαπάνης για επιβολή προστίμων από Λιμενάρχη Πύλου (Σχ.219/2018ΑΟΕ αλλά και η Τροποποίηση της ΑΔΣ 276/2017 (ως προς την διάρκεια παραχώρησης που θα είναι για όσο χρόνο λειτουργεί το λαογραφικό Μουσείο Σελλά). Τέλος θα συζητηθεί το καυτό θέμα σχετικά με τις Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Γενικής Εκπαίδευσης(Γυμνάσια-Λύκεια)Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας για το σχολικό έτος 2019-2020. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages