ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Το σοκαριστικό τροχαίο που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 3 νέοι 15χρονοι σχολίασε ο γνωστός οδηγός αγώνων, Τάσος Μαρκουίζος ή αλλιώς «Ιαβέρης». “Τα τελευταία 50 χρόνια έχουμε πάνω από 140.000 θανάτους από ατυχήματα στους ελληνικούς δρόμους, πάνω από 250.000 παραπληγικούς και πάνω από 400.000 τετραπληγικούς. Είναι άδικο να χάνουμε τόσες χιλιάδες συνανθρώπους μας άδικα στην άσφαλτο. Θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε παιδεία”, δήλωσε στο Αθηναϊκό/ Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
 “Αν δεν υπάρχει παιδεία, τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα. Οι έφηβοι θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην οδήγηση. Αυτός είναι ο λόγος που πολλές φορές παίρνουν κρυφά τα αυτοκίνητα των γονέων τους. Ο γονέας όμως θα πρέπει και αυτός να μην αφήνει εκτεθειμένα τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και να τα κρύβει στο μέτρο του δυνατού, ενώ θα πρέπει να λέει στον έφηβο τα άσχημα αποτελέσματα μιας παράνομης ενέργειας, όπως το να πάρουν κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα τους”, λέει ο «Ιαβέρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages