Έργα οδοφωτισμού στην είσοδο των Φιλιατρών και Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Έργα οδοφωτισμού στην είσοδο των Φιλιατρών και Κυπαρισσίας

«H προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη βελτίωση των δημοσίων υποδομών της Μεσσηνίας είναι συνεχής.» Επισημαίνει σε γραπτή της δήλωση η Αντιπεριφερειάρχης επί θεμάτων Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, με αφορμή την ολοκλήρωση του δικτύου οδοφωτισμού στην είσοδο των Φιλιατρών και στην είσοδο της Κυπαρισσίας. Τέλος, η Αντωνία Μπούζα τονίζει ότι: «Με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου και τη βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας».
 Ακολουθεί η πλήρης δήλωση: H προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη βελτίωση των δημoσίων υποδομών της Μεσσηνίας είναι συνεχής. Παρεμβαίνουμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ασφάλεια και την άνεση των κινουμένων στις εθνικές και επαρχιακές οδούς της Μεσσηνίας. Στο πλαίσιο δυο εργολαβιών που ολοκληρώθηκαν, κατασκευάσαμε δίκτυο οδοφωτισμού στην είσοδο Φιλιατρών και στην είσοδο Κυπαρισσίας – Αρμενιοί. Τοποθετήθηκαν στην είσοδο των Φιλιατρών πενήντα (50) κολώνες οδοφωτισμού και στην είσοδο Κυπαρισσίας- Αρμενιοί (Ροντάκι) είκοσι (20) κολώνες οδοφωτισμού. Με γνώμονα την ανάπτυξη του τόπου και τη βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης στο οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας, θα συνεχίσουμε τις παρεμβάσεις μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages