ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ 15ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ 15ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΤΟ δεύτερο νεαρό μαθητή συνόδευσε με..χειροκροτήματα γιατί συγκαταλέγεται στην γειτονιά των αγγέλων το πλήθος κατά την Εξώδιο Ακολουθία του νεαρού 15χρονου που έχασε την ζωή του στο πολύνεκρο τροχαίο, με την τελετή να χοροστατεί στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου Κυπαρισσία, ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας. Βαρύ το κλίμα στο μητροπολιτικό ναό και τον περίβολο καθώς η πόλη αποχαιρέτησε τον δεύτερο νεαρό επιβάτη του μοιραίου Ι.Χ. που έφυγε τόσο νωρίς από την ζωή.
 Με λουλούδια στα χέρια εναπόθεσαν την θλίψη τους συμμαθητές του, μαθητές από άλλα σχολεία, πολίτες ενώ οδύνη διακατείχε την εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ στο επικήδειο κα Γεωργακοπούλου που με λίγες λέξεις αποχαιρέτησε μαζί με τους καθηγητές και το σύλλογο διδασκόντων τον νεαρό μαθητή. Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η εξόδιος ακολουθία με την πομπή να διασχίζει τους δρόμους της πόλης στην εθνική οδό μέχρι το Κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου στην περιοχή Μυρέικα. Ευχή όλως ήταν να είναι τα τελευταία θύματα της ασφάλτου. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages