Το υπουργείο του Καμμένου παρουσιάζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Το υπουργείο του Καμμένου παρουσιάζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

Την ίδια ώρα που ο Πάνος Καμμένος δίνει το νέο «Μακεδονικό Αγώνα» με τον ίδιο στο ρόλο του «Μακεδονομάχου», θα πρέπει να εξηγήσει πώς το υπουργείο στο οποίο προΐσταται δέχεται τα Σκόπια ως «Μακεδονία». Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα μετά το φιάσκο της Αστυνομίας, που τύπωσε ημερολόγια που παρουσίαζαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και τα Κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρο», νέο περιστατικό έρχεται να προκαλέσει αναταραχή. Σύμφωνα με τον Ε.Τ. της Κυριακής, νέος χάρτη, που εμφανίζει τα Σκόπια ως «Μακεδονία» αυτή τη φορά έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής, ο χάρτης αυτός δεν αποσύρθηκε, όταν έγινε αντιληπτό ότι γράφει «Μακεδονία» αντί για Σκόπια, αλλά οι υπεύθυνοι θεώρησαν αρκετό να συντάξουν απολογητικό σημείωμα, το οποίο τον συνοδεύει. Συγκεκριμένα, στο site της ΥΠΑΑΠΕΔ (Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων) στο οποίο παρουσιάζονται τα ακίνητα που διατίθενται προς ενοικίαση, το φωτογραφικό υλικό και τα βίντεο συνοδεύονται από χάρτη για τον εντοπισμό τους από τους υποψήφιους επενδυτές με τον τίτλο «χάρτης χαρτοφυλακίου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages