Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΑ!

Πολιτικό λάθος του …"χρισμένου" από τη Ν. Δ, υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, να ηγηθεί (όπως αποδεικνύει η παρουσία του) της λεγόμενης «γιάφκας» στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν νεοδημοκρατικά στελέχη και κυρίως οι εκλεγμένοι περιφερειακοί Σύμβουλοι με την παράταξη του Τατούλη, προκειμένου να αποφασίσουν δια της…ανεξαρτητοποίησης τους, να δημιουργήσουν πρόβλημα στον Περιφερειάρχη. Όπως είδαν το φως της δημοσιότητας, στοιχεία που προκύπτουν είναι πως δεν συντάχθηκαν όλοι με την «αποστασία», πως δεν δέχθηκαν να ηγηθεί της άτυπης (και μη θεσμικής) ομάδας…ανεξαρτήτων ο Περικλής Μαντάς, ενώ αρκετοί δεν ήθελαν να εκτεθούν δια της παρουσίας τους σ´ αυτή την συγκέντρωση. 
Η μεθόδευση ήταν πέρα για πέρα ατυχής και ήδη χρεώνουν την λανθασμένη στρατηγική στον κ. Νίκα, αφού βιάστηκαν (όσοι συμφώνησαν) να ανακοινώσουν την ανεξαρτητοποιήσεις τους με επιστολές που δίδονταν στην δημοσιότητα με διαφορά ολίγων ωρών η κάθε μια και κάποιοι να δηλώνουν πως δεν ήταν παρόντες …! Παράλληλα, άλλοι Νεοδημοκράτες Περιφερειακοί Σύμβουλοι δήλωναν «πίστη» στην Παράταξη Τατούλη και την εκ νέου παρουσία τους στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου». Ωστόσο η μεθόδευση «Νίκα» προβληματίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αφού ο Μητσοτάκης δεν συμφωνεί με …αποστασίες, που θυμίζουν δυο σημαντικές περιόδους της Παράταξης (τη μια…ενεργητική και την άλλη…παθητική), ενώ κλονίζεται η συνοχή του κόμματος (αντισυσπείρωση) για τον Μεγάλο στόχο, που είναι η νίκη στις Εθνικές Εκλογές και η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ Κυβέρνηση της Ν.Δ.!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages