ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ"

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργάνωσε την Πέμπτη 15/11/2018 και 14:00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ανοιχτή συζήτηση -  ενημέρωση και όσον αφορά το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα « ΕΠΑνΕΚ 2014 – 2020 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ : ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ.
Ο εμπορικός κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για το σχέδιο δράσης που ετοιμάζει να υποβάλλει ως το τέλος του Νοεμβρίου ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης. Οι επαγγελματίες έθεσαν ερωτήσεις τόσο για τα κίνητρα, τις προυποθέσεις στις επιλεγμένες περιοχές της αγοράς, αλλά κυρίως την συνολική μορφή του προγράμματος που θα εκταμιεύσει εφόσον εγκριθεί πόσα από το αρμόδιο υπουργείο σε συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον Δήμο.
Στην συζήτηση εκτός από τα μέλη του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας συμμετελιχε εκπρόσωπος την αναπτυξιακής εταιρείας με την όποια ο Σύλλογος συνεργάζεται για την σύνταξη του φακέλου υποβολής καθώς και ο υπεύθυνος μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τριφυλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages