ΒΟΥΡΚΩΣΕ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΜΑΘΗΤΗ-VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

ΒΟΥΡΚΩΣΕ Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΜΑΘΗΤΗ-VIDEO

ΒΟΥΡΚΩΣΕ όλη η Κυπαρισσία με την σημαία στο ιστορικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας να κυματίζει μεσίστια, κατά την Εξώδιο Ακολουθία του 15χρονου μαθητή που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης κάτω από βαθιά θλίψη και οδύνη. 
Οι συμμαθητές του άτυχου νεαρού, μαζί με καθηγητές, εκπαιδευτικούς από άλλα σχολεία της Κυπαρισσίας και της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, πλήθος πολιτών, αποχαιρέτησαν για την τελευταία του κατοικία τον νεαρό που έφυγε πρόωρα από την ζωή, ενώ συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές της οικογένειάς τους καθώς ο άτυχος νεαρός ήταν μοναχοπαίδι και η μητέρα του μια τίμια βιοπαλαίστρια. 
Την Εξώδιο Ακολουθία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας, ενώ δεκάδες συμμαθητές του με λουλούδια στα χέρια είπαν το τελευταίο αντίο. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού συλλόγου Κυπαρισσίας που εξέφρασε την βαθιά του θλίψη, αναβάλλονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στις αρχές του μήνα. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages