Κάλπες στην Τριυλία για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Κάλπες στην Τριυλία για τις εκλογές του Κινήματος Αλλαγής


 Ομόφωνα  η Νομαρχιακή Επιτροπή Συντονισμού, του Κινήματος Αλλαγής Μεσσηνίας, αποφάσισε οι εκλογές στο Νομό, στις 5 Δεκέμβρη, για το νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, να γίνουν με κάλπες σε δώδεκα διαφορετικές περιοχές. Στις εκλογές του 2018, που πρόεδρος εκλέχτηκε η Φώφη Γεννηματά, οι εκλογές έγιναν σε 14 διαφορετικές περιοχές της Μεσσηνίας…

Συγκεκριμένα η ΝΕΣ αποφάσισε κάλπες να λειτουργήσουν στην Καλαμάτα, την Καρδαμύλη, τη Μεσσήνη, το Πεταλίδι, τον Μελιγαλά, το Βλαχόπουλο, την Πύλο, την Κορώνη, την Κυπαρισσία, τα Φιλιατρά, τους Γαργαλιάνους και το Κοπανάκι. Το 2018 κάλπες λειτούργησαν επιπλέον στην Ανδρούσα και στη Χώρα Τριφυλίας.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Συντονισμού συνεδρίασε υπό την προεδρία του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Ανδριανόπουλου και συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων προέδρων Γιώργου Παπανδρέου, Αντώνης Τσώνης, Νίκου Ανδρουλάκη, Γιώργος Κατσούλης, Ανδρέα Λοβέρδου, Στάθης Μακρής και Χάρη Καστανίδη, Γιώργου Μπένου. Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος πρόεδρος Παύλος Χρηστίδης έχει ορίσει εκπρόσωπό του τον Αντώνη Καρατζά, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη ο εκπρόσωπος του Παύλου Γερουλάνου.
Η ΝΕΣ συζήτησε επίσης για τη συγκρότηση των εφορευτικών επιτροπών στα σημεία ψηφοφορίας. Στις εφορευτικές επιτροπές μπορεί να συμμετέχουν και δικαστικοί αντιπρόσωποι, με αμοιβή, εφόσον δεν υπάρξει η απαραίτητη διαθεσιμότητα από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages