Αντιπρόεδρος στο νέο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Τριφυλίας η Κατερίνα Τσιγκάνου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Αντιπρόεδρος στο νέο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Τριφυλίας η Κατερίνα Τσιγκάνου


 Στις 29/5 έγινε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Τριφυλίας με θέμα τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. και την εκλογή νέου.

Στη συνέλευση παρουσιάστηκε η δράση και οι ενέργειες του Δ.Σ. και έγινε συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα γραφεία μας καθώς και για τα γενικότερα προβλήματα του κλάδου των Μηχανικών. Από όλους τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν εκφράστηκε η εμπιστοσύνη και η θετική εκτίμηση για τις αποφάσεις και τις ενέργειες που αφορούσαν τη θητεία του απερχόμενου Δ.Σ. και ειδικότερα όσον αφορά τις παρεμβάσεις του για το κτηματολόγιο στην περιοχή μας και τη στελέχωση της Υπηρεσίας Δόμησης Τριφυλίας, η λειτουργία της οποίας είναι κρίσιμη για όλα τα γραφεία των μηχανικών και τα αιτήματα που κατατίθενται των πολιτών. Η εκτίμηση όλων των συναδέλφων είναι ότι το προσωπικό της Υπηρεσίας παρά την υποστελέχωση που έχει από το απαραίτητο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες, που την κατατάσσουν ανάμεσα στις Υπ. Δόμησης που λειτουργούν καλύτερα σε Εθνικό επίπεδο. Από τη Γενική Συνέλευση εκλέχθηκε το νέο Δ.Σ. όπου στη συνέχεια συγκροτήθηκε το προεδρείο και αποτελείται από τους κάτωθι:

Αναστασόπουλος Νικόλαος πρόεδρος

Τσιγκάνου Κατερίνα αντιπρόεδρος

Παπαδημητρίου Αποστόλης γραμματέας

Μαγγανάς Στέφανος Ταμίας

Ξύγκας Παναγιώτης μέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages