Ο Πρέσβης της Γερμανίας στον περιφερειάρχη: Οι Γερμανοί συνεχώς αγοράζουν σπίτια στην Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Ο Πρέσβης της Γερμανίας στον περιφερειάρχη: Οι Γερμανοί συνεχώς αγοράζουν σπίτια στην Πελοπόννησο

 


Η Πελοπόννησος είναι ιδιαίτερα ελκυστική για Γερμανούς που θέλουν να αποκτήσουν εξοχικό σπίτι, ανέφερε ο πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα, Αντρέας Κιντλ, σε εθιμοτυπική συνάντηση που είχε το μεσημέρι στην Καλαμάτα με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, ο οποίος, από την πλευρά του, μίλησε για το σχεδιασμό της Περιφέρειας με σκοπό την προβολή της Πελοποννήσου στη Γερμανία και για τις επενδυτικές ευκαιρίες που αφορούν στην περιοχή μας…

Ο πρέσβης της Γερμανίας, που έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν την περιοχή για παραθερισμό, ήρθε στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού και τις παραστάσεις του Κρατικού Μπαλέτου της Έσσης. 

Μετά τη συνάντηση ο περιφερειάρχης κ. Πτωχός δήλωσε πως μίλησε στον πρέσβη για τις επενδυτικές ευκαιρίες υπάρχουν στην Πελοπόννησο και του πρότεινε τη διοργάνωση ενός road show για την προβολή πελοποννησιακών επιχειρήσεων στη Γερμανία. 

Επίσης σημείωσε πως μίλησε στον Πρέσβη για τη συμμετοχή της Πελοποννήσου σε τουριστικές και άλλες εκθέσεις με όσο το δυνατόν πιο παραγωγικό αποτέλεσμα. 

Από την πλευρά του πρέσβης σημείωσε πως συζήτησε με τον περιφερειάρχη για τις πρόσφατες εκλογές, για τη πρόταση διοργάνωσης του road show, ενώ τόνισε ότι “η Πελοπόννησος είναι στόχος τουριστικός για τους Γερμανούς και υπάρχουν πάρα πολλοί Γερμανοι που αγοράζουν σπίτια στην Πελοπόννησο”. 

Στ.Μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages