ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ διακρίσεων για τον Τριφύλιο αθλητή για τον Γιάννη Ηλιάδη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ διακρίσεων για τον Τριφύλιο αθλητή για τον Γιάννη Ηλιάδη


 
Μήνας διακρίσεων αποδείχτηκε ο Ιούνιος για τον πολυβραβευμένο αθλητή της Ρυθμικής Ανδρών, Γιάννη Ηλιάδη. Ο αθλητής συμμετείχε αρχικά σε αγώνες στη Βερμπάνια της Ιταλίας στις 15 Ιουνίου, όπου και κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια και 1 κύπελλο. Επίσης, στους ίδιους αγώνες κατέκτησε κι ένα επιπλέον μετάλλιο ύψιστης διάκρισης, που αφορούσε το μεγάλο βαθμό ρίσκου και δυσκολίας που είχαν τα προγράμματά του.

Στη συνέχεια, στις 22 Ιουνίου βραβεύτηκε στο Ολυμπιακό Χωριό από τον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Ποσειδών για τη συνολική του πορεία και προσφορά στον αθλητισμό. Εκεί, ο Γιάννης Ηλιάδης παρουσίασε μέρος του προγράμματός του για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τέλος, λίγες μέρες αργότερα, στις 26 Ιουνίου, ακλούθησε και δεύτερη βράβευση του αθλητή από τον Αθλητικό Σύλλογο Φ. Ο. Κότινος. Η βράβευση έγινε στη μεγάλη και καθιερωμένη πια αθλητική διοργάνωση Stargym στη Μεταμόρφωση Αττικής και το βραβείο στον αθλητή έδωσε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages