Λουκέτο στην Ιστορία του ΟΣΕ, οργή για το χαμένο τρένο του Αύριο.. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Λουκέτο στην Ιστορία του ΟΣΕ, οργή για το χαμένο τρένο του Αύριο..

2/8/2009
ΑΙΣΘΗΣΗ προκάλεσε το άρθρο μας απο πέρσι για το λουκέτο στον ΟΣΕ, όταν μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο απαξίωσής του όπως πρώτος ο 936 εφερε στο φως της δημοσιότητας και αναδημοσιεύτηκε απο μεγάλες ιστοσελίδες της χώρας. Αδειος ο Σταθμός απο χθες και μόνο ένα τραινο χωρίς στάση έρχεται στις 3.05 το μεσημέρι στον Σταθμό.
Την ίδια ώρα ως 'ταφόπλακα στην Ιστορία των μεταφορών' χαρακτήρισαν τοπικοί παράγοντες την αναστολή λειτουργίας του τερματικού Σταθμού και αναρωτιόμαστε αν πλέον πρέπει να δοξάσουμε εκείνους που πλέον οδηγούν σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ την Τριφυλία. Χωρίς δρόμους, χωρίς σιδηρόδρομο, χωρίς λιμάνι ακόμα αλήθεια τι περιμένουν και δεν βάζουν λουκέτο παντού; Τουλάχιστον ορισμένοι τώρα που ταξιδέυουν με τις λιμουζίνες τους και αδιαφορούν για το τρένο ας γνωρίζουν ότι ο λαός έχει μνήμη. Οπως ειπώθηκε πρόσφατα στο Ν.Σ. Μεσσηνίας τα τελευταία 25 χρόνια οι Κυβερνήσεις γνώριζαν και αύξαναν το έλλειμα του ΟΣΕ που μάλιστα διαγωνισμοί του είχαν σχέση με την Siemens όπως έγραψε ο Τύπος. Να γνωρίζουν ότι όταν χρειαστεί ο λαός θα δώσει σύντομα και στους πράσινους και μπλέ καφετζήδες και παπαγαλάκια την απάντησή του!

1 σχόλιο:

Harris Ag είπε...

ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΧΑΤΖΔΑΚΗΣ.
ΕΠΙ ΝΔ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΩΠΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο TRIFYLIA NEWS ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ Ο ΦΙΛΙΑΤΡΑ NEWS.
ΕΣΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ. ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΕΙΧΕ Ο 936;
ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ TRIFYLIA NEWS

ΑΝ ΘΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΛΕΩ.

Pages