Συνέπεια λόγων και έργων'΄το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Συνέπεια λόγων και έργων'΄το Δημοτικό Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας


ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΠΡΑΞΗ έκανε το χρηματοδοτικό πακετό ύψους 4 εκ. Ευρώ και πάνω για τον αθλητισμό ο Υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς με τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη που συμπορεύτηκαν και έκαναν πράξη όσα υποσχέθηκαν για τα έργα που αφορούν την νεολαία μας. Ακουσαν παράλληλα σε ανοικτό διάλογο τους Δημάρχους του Νομού και προέβησαν σε έργα που εκκινούν ή έχουν προγραμματιστεί στο Νομό μας.Η λαμπρή επιβεβαίωση ήρθε απο τα εγκαίνια του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας στις Εργατικές κατοικίες εκπληρώνοντας ένα όνειρο 30 ετών και πλέον.
Για 'συνέπεια λόγων και έργων' έκανε λόγο ο υπουργός Πολιτισμού επαναλαμβάνοντας τα όσα είχε τονίσει το πρωί σε σύσκεψη στην Πύλο αλλά και την ανάγκη για έργα που απευθύνονται στους νέους ανθρώπους. Εκπλήξη προκάλεσε η φιλαλήθεια του κ. Ιωαννίδη ο οποίος είπε ότι 'οι Πολιτικοί πρέπει να κάνουν πολλά και να ομιλούν λίγο' αναλύοντας την φιλοσοφία για έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας απο την στιγμή που η Ελλάδα διαπρέπει στον Αθλητισμό και καταφέρνει να έρχεται νικηφόρος στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης προέβη σε ιστορική αναδρομή του έργου ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του δύσκολου εγχειρήματος, ενώ ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΥ. Γιώργος Γκότσης θεώρησε ότι το 'Ανοικτό Κολυμβητήριο ειναι το μεγαλύτερο αθλητικό έργο στην Τριφυλία απο καταβολής σύστασης του Ελληνικού κράτους'. Το παρών έδωσαν πάντως η υφυπουργός Απασχόλησης κα Καλαντζάκου, οι βουλευτές κ. Δημ. Σαμπαζιώτης και Δημ. Κουσελάς, ο βουλευτής Ηλείας κ. Τζαβάρας οι Δήμαρχοι Αυλώνος, Δωρίου, Φιλιατρών, Γαργαλιάνων, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κ. Αηδόνης και αυτοδιοικητικοί παράγοντες.
Μετά τα εγκαίνια και την κοπή της κορδέλας ακολούθησαν Αγώνες Κολύμβησης με την συμμετοχή 4 σωματείων αλλά και Αγώνες πόλο με βραβεύσεις στους αθλητές που συμμετείχαν ενώ συνολικά η παρουσία περισσότερων απο 50 αθλητές έδωσε άλλο χρώμα στην μεγάλη γιορτή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages