Χάος στους δρόμους απο την επέλαση επισκετπών! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 8 Αυγούστου 2009

Χάος στους δρόμους απο την επέλαση επισκετπών!

ΑΥΞΗΜΕΝΗ η κίνηση στη Μεσσηνία και το οδικό δίκτυο Τσακώνας- Καλαμάτας και Τσακώνας- Καλονερού γέμισε απο εκδρομείς που ήρθαν να περάσουν τις εορτές του 15αύγουστου στην γενετειρά τους. Απο εκει και πέρα η κίνηση δημιούργησε στα αστικά κέντρα ορισμένα προβλήματα με μποτιλιαρίσματα και κόρνες αλλά και εκφράσεις να διαδέχονται η μία την άλλη θυμίζοντας....Αθήνα καθώς δεν υπάρχουν φανάρια αλλά το άγχος και η ταχύτητα να προλάβουν τις δουλειές τους αποτελεί σημείο αναφοράς.
Ετσι το αδιαχώρητο γινόταν σήμερα στις κεντρικές λεωφόρους της πόλης της Κυπαρισσίας Ελ. Βεινζέλου και 25ης Μαρτίου αλλά και στην οδό Γ. Καλατζάκου κοντά στην κόντρα καθώς επίσης και στην παραλιακή οδό όπως εξάλλου φαίνεται και στην φωτό που αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των περιστατικών που βιώσαμε σήμερα.
Η κίνηση θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες και τα μέσα μεταφοράς ενώ το ΚΤΕΛ ανακοίνωσε ότι θα πυκνώσουν τα δρομολόγια μεταξύ Κυπαρισσίας - Καλαμάτας εξαιτίας του λουκέτου στον τοπικό ΟΣΕ που υποτίθεται ότι θα είναι..προσωρινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages