Γιορτή Κρασιού και θεατρική παράσταση στην 'Αρκαδιά' - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Γιορτή Κρασιού και θεατρική παράσταση στην 'Αρκαδιά'

10/8/2009
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ με κέφι και μεράκι οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού καλοκαιριού με εδέσματα και άφθονες γιορτές παντού. Ετσι μετά το Παζάρι αντικών και παλιών αντικειμένων στο Μεγάλο καλντερίμι της Κυπαρισσιας και τις βραδιές Οινογνωσίας τα δημοτικά διαμερίσματα είχαν την τιμητική τους.
Χθες βράδυ την τιμητική του είχε ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος Περδικονεριτών διοργανώνοντας, για μιά ακόμη χρονιά, τη Γιορτή του Κρασιού! Ειδικότερα στο παλιό Δημοτικό σχολείο του χωριού πραγματοποιήθηκε μεγάλο γλέντι με δωρεάν άφθονο κρασί και μεζέδες για τους παρευρισκόμενους μετά συνοδεία μουσικής και φυσικά με κέφι που διοργανώνεται τα τελευταία 4 χρόνια με αστείρευτο μεράκι απο τους λιγοστούς ανθρώπους του τόπου που διαθέτει αμφιθεατρική θέα στον όμορφο Κυπαρισσιακό Κόλπο.

Σήμερα στο λιμάνι παρουσιάζεται η παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη 'Η Χιονάτη και οι 7 ψηλοί Μάγοι' στο λιμάνι της πόλης και αύριο η Ημερίδα του Συλλόγου Μεσσήνιων φοιτητών.
Στο Δήμο Φιλιατρών διοργανώνονται αθλητικές εκδηλώσεις στο Στόμιο και το Αγρίλι, ενώ την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι ετοιμάζονται Αγώνες Κολύμβησης στην Αγία Κυριακή. Παράλληλα συνεχίζονται κάθε Παρασκευή, Σαββατοκύριακο, Δευτέρα οι θερινές παραστάσεις του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Αίθριο του Δήμου Φιλιατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages