Οι πεζοδρομήσεις στο Δήμο Κυπαρισσίας αλλάζουν όψη μετά απο σχόλιό μας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Οι πεζοδρομήσεις στο Δήμο Κυπαρισσίας αλλάζουν όψη μετά απο σχόλιό μας

18/8/2009
ΜΕΓΑΛΗ πρεμούρα διακατέχει κάποιους παράγοντες στην ευρύτερη περιοχή μας για την τακτοποίηση των χώρων πεζοδρομίων και οικοπέδων. Το ευχάριστο μόνο είναι ότι οι πολίτες και ευτυχώς που υπάρχουν συνειδητοποιημένοι έχουν προβεί σε καθαρισμό των ιδιοκτησιών τους και το άλλο θετικό μήνυμα αποτελεί η απόφαση του Δήμου Κυπαρισσίας να αποσύρει όλα τα εγκαταλλελειμένα οχήματα απο τους δρόμους. Ομως δυστυχώς υπάρχει και η άλλη όψη αλλά και η εμπλοκή αρμοδιοτήτων που πολλές φορές ταλαιπωρεί τους πολίτες.
Οπως μας αναφέρουν συμπολίτες μας εκπρόσωπος του Δήμου ζητά επειδή διαμαρτυρήθηκαν πεζοί της πόλης για τακτοποίηση πεζοδρομίου καθώς σε ορισμένα σημεία η διάβαση καθίσταται προβληματική. Πήγε ο παράγοντας του Δήμου -αν χρειαστει θα αναφέρουμε το όνομά του- στην περιοχή που οικογένεια τον χώρο και έχει ήδη τακτοποιήσει με δικά της μέσα μέρος του πεζοδρομίου και ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε...να τακτοποιηθούνόλα τα καλλωπιστικά φυτά και οι ελιές που βρίσκονται γιατί τα συνεργεία του Δήμου θα φροντίσουν για τα πεζοδρόμια. Αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις ο Δήμος έχει απο καιρύ αξιοποιήσει θέματα πρασίνου ειπώθηκε ότι το ίδιο θα τηρηθεί και στα πεζοδρόμια.
Απέναντι κάποτε ο Δήμος σε μεγάλη Δημόσια υπηρεσία είχε φυτέψει φυτά αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα γιατί δεμσεύτηκε να τα αποκαταστήσει. Είναι θετικό πάντως ότι μετά το ρεπορτάζ μας ο ίδιος ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα βελτιωθεί η εικόνα της πόλης με πεζοδρόμια άνετα για τους δημότες και επισκέπτες αλλά και το πράσινο που θα διατηρηθεί καθώς είχαμε πληροφορηθεί ότι θα ξηλώνονταν ακόμα και ελιές. Το θέμα είναι ότι έπρεπε να φτάσουμε στο αμήν και να αναλάβει ο Δήμαρχος να βελτιώσει επιτέλους την εικόνα των πεζοδρομίων; Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

1 σχόλιο:

KostasC είπε...

γλώσσεψα τη μπέρδα μου...διαβάζοντας το.

Pages