Γιατί ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ αγνοεί τη Κυπαρισσία για τα πυροσβεστικά οχήματα; - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Γιατί ο Πρόεδρος της ΤΕΔΚ αγνοεί τη Κυπαρισσία για τα πυροσβεστικά οχήματα;

ΠΟΛΛΕΣ φορές έχουμε τονίσει ότι οι Δήμοι έχουν ανάγκη πυρασφάλειας και τα οχήματα που έδωσε η ΤΕΔΚ Μεσσηνίας αποτελεί θετικό μέτρο. Με μια εξαίρεση όμως. Την ώρα που κάποιοι Δήμοι έχουν 3 εως 4 πυροσβεστικά οχήματα όπως ο όμορος Δήμος Αυλώνος, Δωρίου, Φιλιατρών που σίγουρα πρέπει να τα έχουν αφού αποτελούν ανάγκη του, κάποιοι άλλοι δεν έχουν κανένα! Γιατί ξανά κε Νίκα Πρόεδρε της ΤΕΔΚ αγνοήσατε ξανά την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ που μέχρι σήμερα δεν έχει παραλάβει ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα; Αυτή είναι η απορία πολλών συμπολιτών μας ακόμα και φορέων της πόλης.
Στην παραλαβή μικρών πυροσβεστικών οχημάτων (για την άμεση και έγκαιρη επέμβαση σε περίπτωση πυρκαγιάς πρίν αυτή πάρει επικίνδυνες διαστάσεις ) προχώρησαν χθες 14 δήμοι της Μεσσηνίας. Χθες ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, παρουσία του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαράλαμπου Αφάλη, παρέδωσε τα οχήματα στους εκπροσώπους των Δήμων. Δυο ακόμη οχήματα, τα οποία θα εκτελούν περιπολίες στον Ταΰγετο και στις δασικές περιοχές των Δήμων Δωρίου και Αετού, παρέλαβε από την ΤΕΔΚ η Πυροσβεστική.

1 σχόλιο:

FILIATRANEWS είπε...

Μην τα θέλετε και όλα δικά σας....
Δεν περιστρέφεται η γη γύρω από την Κυπαρισσία και ούτε είστε και το κέντρο του κόσμου.

Θεωρώ ότι δίκαια δεν πήρατε όχημα ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε όχημα για έναν και μοναδικό λόγο.
Διαθέτετε Πυροσβεστική υπηρεσία που όμοια της (και εννοώ με προσωπικό) διαθέτει ΜΟΝΟ η Καλαμάτα.

Έχετε οχήματα πυροσβεστικά, έχετε πυροσβέστες αρκετούς, Θέλετε κι αλλα?????
Αυτό είναι αχαριστία.

θεωρώ ότι δίκαια λοιπόν δεν πήρατε όχημα από την ΤΕΔΚ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ.

Pages