Ανθρωποκεντρικό πρόσωπο αποκτά ο ΣΥ.ΜΕ.Φ. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Ανθρωποκεντρικό πρόσωπο αποκτά ο ΣΥ.ΜΕ.Φ.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΝΕΩΝ
ΜΕ την 4Η ημερίδα του στη Κυπαρισσία που διεξήχθη στην αίθουσα Πολλαπλών εκδηλώσεων του πρώην Τ.Ε.Ε. Κυπαρισσίας ο Σύλλογος Μεσσήνιων Φοιτητών έδωσε το στίγμα των νέων ατόμων που τον απαρτίζουν, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου και της περιοχής μας αλλά και με το πείσμα για δουλειά απο τους φοιτητές μας και Ακαδημαικούς πολίτες
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Χαλουλάκος μιλώντας στο Ράδιο Κυπαρισσία 93,6 επέμεινε σε δηλώσεις του στους σκοπόυς και την δραστηριότητα του ΣΥ.ΜΕ.Φ. που αναπτύσσει τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός Μεσσηνίας, υπενθυμίζοντας μάλιστα στην ομιλία του ότι όταν αποχωρήσει ως Πρόεδρος θα προτιμούσε να τον διαδεχθεί φοιτητής που να προέρχεται απο την περιφέρεια της Μεσσηνίας και όχι απο την Καλαμάτα για να εδραιωθεί το κλίμα ενότητας του Συλλόγου που αγκαλιάζει όλο το Νομό. Αυτό τον σκοπό έκανε πράξη με εκδηλώσεις εκτός κέντρου, αποφασίζοντας να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στο μέλλον. Επίσης υπογράμμισε ότι 'ο ΣΥ.ΜΕ.Φ. έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα με τις εκδηλώσεις που διεξάγει και είναι ευτύχημα που η Τοπική αυτοδιοίκηση στέκεται αρωγός σε κάθε δραστηριότητά του εδώ και καιρό'.

Στην ομιλία του χαιρετισμό ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης μίλησε για την συλλογικότητα των φοιτητών που έκαναν πράξη το πλούσιο έργο τους με εκδηλώσεις κοντά στον άνθρωπο όπως οι εθελοντικές δράσεις προς τις Πολύτεκνες οικογένειες αλλά και την προσφορά τους στην κοινωνία του τόπου μας ως δραστήριο κύτταρο καθώς θεωρείται ένας πολύπλευρος και δραστήριος Σύλλογος. Μάλιστα ο Δήμος Κυπαρισσίας τιμήθηκε για την προσοφρά του και φιλοξενία των εκδηλώσεων του ΣΥ.ΜΕ.Φ. κατά την διάρκεια της Ημερίδας όπου ο κ. Σαμπαζιώτης αφιέρωσε το βραβείο στο Δήμο που αγκαλιάζει όλους και όπως πρόσθεσε δεν 'ανήκει στον εαυτό του αλλά σε αυτό που αντιπροσωπεύει ο Δήμος'. Βραβέυσει έγιναν επίσης και σε 3 αριστούχους φοιτητές απο ισάριθμα λύκεια του νομού μας ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε και ομιλία απο τον κ. Χρήστο Ρέππα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages