ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ !!! Πόλεμος στη Λεωφόρ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ !!! Πόλεμος στη Λεωφόρ

Απίστευτα σκηνικά καταγράφηκαν λίγο πριν την έναρξη του ντέμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο.
Μόλις έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δοκίμασε να πατήσει το χορτάρι της Λεωφόρου, δεκάδες φωτοβολίδες εκτοξεύθηκαν προς το μέρος του και μία τον χτύπησε.
Οι άνδρες της ασφάλειας του τον οδήγησαν στα αποδυτήρια και τα επεισόδια από εκείνο το σημείο και έπειτα θύμιζαν πόλεμο.

Επειτα, προσπάθησαν να κάνουν τον καθιερωμένο περίπατό τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ολυμπιακού κι οι φωτοβολίδες συνέχιζαν να πέφτουν... βροχή. Την ίδια ώρα ο Περέιρα προκάλεσε με τη στάση του, καθώς πήγε προς το πέταλο της 13 κι έκανε κινήσεις με τα χέρια του σαν να λέει ''ελάτε''!
Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» έσπασαν το κάγκελο της Θύρας, μπούκαραν στο γήπεδο και πήραν στο κυνηγητό τον τεχνικό του Ολυμπιακού μαζί με όλα τα μέλη της αποστολής που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, μεταξύ των οποίων ο Αντώνης Νικοπολίδης και κάποιοι παίκτες! Οι σεκιούριτι τους φυγάδευσαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν προκειμένου να τους γλιτώσουν!
Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, ενώ υπήρξαν συγκρούσεις οπαδών με τα ΜΑΤ! Μετά από λίγο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο παίκτες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages