Παραιτήθηκαν από το ΠΕ.ΣΥ. οι Οδ. Βουδούρης, Γ. Κοζομπόλη, Φ. Κουρεμπές και Γ. Ψυχογιός - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκαν από το ΠΕ.ΣΥ. οι Οδ. Βουδούρης, Γ. Κοζομπόλη, Φ. Κουρεμπές και Γ. Ψυχογιός

Παραιτήθηκαν κατά τη συνεδρίαση του Περιδερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα», Οδυσσέα Βουδούρη καθώς και οι εκλεγμένοι στη Βουλή Γ. Κοζομπόλη, Φ. Κουρεμπές και ο Γ. Ψυχογιός.  Όπως ακούγεται, και όπως κατά κάποιον τρόπο παραδέχθηκε ο κ. Πατσαρίνος, ο κ. Βουδούρης μάλλον προορίζεται να αναλάβει άλλη αποστολή με το κυβερνών κόμμα. Ο κ. Πατσαρίνος δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα. Μένουμε σε αυτό και οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι δίνεται μια εθνική μάχη και νέες ανάγκες. Ο . Βουδούρης θα πάει εκεί όπου μπορεί να προσφέρει καλύτερα. Καλό θα είναι να το καταλάβουμε όλοι αυτό».
Ο κ. Πατσαρίνος με τα παραπάνω λόγια απάντησε στην κυρία Νικολάκου, η οποία, σχολιάζοντας την παραίτηση Βουδούρη επεσήμανε ότι είναι πολύ προβληματισμένη με το γεγονός και εξήγησε: «Διεκδικεί την ψήφο των Πελοποννησίων, έχει να εμφανισθεί εδώ και πόσες συνεδριάσεις και τελικώς παραιτείται. Δεν πρόκειται για την αποχή ή την παραίτηση ενός οποιουδήποτε περιφερειακού συμβούλου, αλλά του αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης. Και παραιτείται όχι από τα έδρανα, αλλά από τα προβλήματα της Πελοποννήσου». Και υπογράμμισε: «Λυπάμαι και εύχομαι και πιστεύω και το λέω ότι τις επόμενες φορές που θα έρθουν αλεξιπτωτιστές από οπουδήποτε, να είναι οι ίδιες οι παρατάξεις που θα τους απορρίψουν».
Ακολούθως, επεσήμανε ότι η Περιφερειακή Αρχή δεν είναι σχολείο ούτε δημόσια υπηρεσία για να μετρά απουσίες, αλλά καθήκον. «Δεν είναι η Περιφέρεια το σκαλοπάτι για μια άλλη εξουσία. Όσοι είναι εδώ από τη μείζονα πλειοψηφία, να παλέψουν για τα προβλήματα της Πελοποννήσου».
Ακολούθησε μια μικροένταση ανάμεσα στους συμβούλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages