ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΘΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΑΘΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΜΙΑ μεγάλη αθλητική διοργάνωση φιλοξενεί η Κυπαρισσία την Κυριακή με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δίαθλου μικρών και μεγάλων κατηγοριών με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τους 170 αθλητές. Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας σε συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι ο Δήμος είναι έτοιμος για την διοργάνωση η οποία αποτελεί μια θετική προβολή για τη περιοχή μας αφού ο Δήμος θα είναι ο χώρος που θα αγκαλιάζει τα αθλητικά σωματεία με πρωτοποριακές σκέψεις αφού γνωρίζει να τις διεξάγει και να τις φέρει σε πέρας. Το Πανελλήνιο γεγονός κεντρίζει το εθνικό ενδιαφέρον για το τόπο μας ευχαριστώντας την Γυμνάστρια του Δήμου κ. Χριστοπούλου που η ίδια ως αθλήτρια εργάζεται αδιάκοπα για την επίτευξη αυτών των στόχων ευχαριστώντας παράλληλα το Φορέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Αθλητικό τομέα του που είναι μπροστά σε τέτοιου υψηλού επιπέδου διοργανώσεις.
Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Φορέα Ζαχαρίας Κανελλόπουλος πρόσθεσε ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου την Κυριακή είναι το σημαντικό γεγονός της χρονιάς για τη Τριφυλία, που αποτελούν σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό αλλά και σημείο εκκίνησης για νέες δράσεις πολιτισμού στο τόπο μας. Μίλησε για εξασφαλισμένη επιτυχία στο Ολυμπιακό άθλημα που φιλοξενεί η περιοχή μας με τον αθλητικό φορέα που αναγνωρίζει τον αγώνα που γίνεται σε αγαστή συνεργασία με τον Ναυταθλητικό όμιλο και την Ομοσπονδία Διάθλου για την άρτια διεξαγωγή. Η κα Χριστοπούλου ανέλυσε τις συμμετοχές ανά κατηγορία όπου αφορά τις Εθνικές ομάδες Διάθλου ώστε να πάνε στους Βαλκανικούς αγώνες που θα γίνουν στις 10 Μαρτίου.
Ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριάθλου κ. Γιάννης Πετρίδης ευχαρίστησε το Δήμο και τους φορείς της πόλης για την αμέριστη και πολυπληθή συμπαράστασή τους στην διεξαγωγή του Πρωταθλήματος επισημαίνοντας ότι η επιλογή της Κυπαρισσίας δεν είναι τυχαία ενώ εξήρε το έργο των εθελοντών που συμμετέχουν όπως και την αρωγή του Εμπορικού συλλόγου. Επίσης υπογράμμισε ότι υπάρχει η μαγιά ανθρώπων που καταβάλλουν μεγάλο έργο για την επιτυχία τέτοιων διοργανώσεων σε ένα αγώνα πληθωρικό, μέσα στη φύση προτρέποντας τους γονείς να ασχοληθούν τα παιδιά τους στο άθλημα με την Κυπαρισσία που προσφέρει τα πάντα για το άθλημα χωρίς κόστος καταλήγοντας ότι η περιοχή έχει τα στοιχεία ώστε να διεξαχθεί μελλοντικά μέχρι Παγκόσμια Διοργάνωση. Τις εκδηλώσεις θα καλύψει με στιγμιότυπα το Πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι BEST TV που εκπέμπει από την πλατφόρμα του ΟΤΕ TV και το Ράδιο Κυπαρισσία 936 που είναι αρωγός στη προσπάθεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages