ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Στα πλαίσια ανάδειξης της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς, η Ομοσπονδία Συλλόγων-Συνδέσμων Τριφυλίας ανακοίνωσε ότι στις 30-5-2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ., στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αμφιθέατρο «Ι. Δρακοπούλου», διοργανώνει υπό την αιγίδα του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Επιστημονική Ημερίδα για την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Περιστεριάς, της αποκαλούμενης «Μυκήνες της Δυτικής Πελοποννήσου» για τον πλούτο και την πυκνότητα των ευρημάτων, καθώς και άλλων σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Τριφυλίας (Κυπαρισσία, Μουριατάδα, Ψάρι, Στόμιο Φιλιατρών).
Ομιλητές θα είναι οι εξής καταξιωμένοι αρχαιολόγοι: Γεώργιος Στυλ. Κορρές, Ομότιμος Καθηγητής Προϊστορικής Αρχαιολογίας Ε.Κ.Π.Α. Γεώργιος Αθ. Παπαθανασόπουλος, Επίτιμος Έφορος Αρχαιοτήτων Σταμάτης Αν. Φριτζίλας, Προϊστάμενος Τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιολογικών Χώρων, Μνημείων, Αρχαιογνωστικής Έρευνας και Μουσείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας Γεωργία Εμμ. Χατζή, Επίτιμη Έφορος Αρχαιοτήτων. Στην εκδήλωση θα είναι παρών και εκπρόσωποι φορέων αλλά και του Ομογενειακού πρακτορείου ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages