ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ


ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ οι εργασίες αναμόρφωση του ισόγειο χώρου και των εξωτερικών ιατρείων στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας με καθημερινούς ρυθμούς ώστε το έργο να περαιωθεί μέσα στις προθεσμίες της παράτασης που έχει δοθεί από την διαχειριστική αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να παραδοθεί στους συμβατικούς χρόνους στους πολίτες. Μετά από την πολλαπλή εμπλοκή των εργασιών και ένα δύσκολο χειμώνα οι εργασίες ανακαίνισης συνεχίζονται με την διαμόρφωση των χώρων του ανελκυστήρα και την εσωτερικών υποδομή με καλωδίωση καθώς στην αρχική μελέτη δεν υπήρχε πρόβλεψη επικοινωνίας των εσωτερικών χώρων του ιδρύματος. Παράλληλα έγινε ελαιοχρωματισμός της εισόδου με εργασίες εξωραισμού της πρόσοψης του κτιρίου ενώ το εργοτάξιο θα διατηρηθεί στον ίδιο χώρο ως τον Ιούνιο.
Το έργο αναμένεται να παραδοθεί πριν τελειώσει το καλοκαίρι στο μεγαλύτερο εύρος του καθώς έχει αποκατασταθεί η αποπληρωμή των εγκεκριμένων λογαριασμών. Η Περιφέρεια με την διοίκηση του νοσοκομείου Μεσσηνίας συνεργάστηκε ώστε να μην απαξιωθεί το έργο διότι σε περίπτωση έκπτωση του αναδόχου υπήρχε κίνδυνος να χαθούν τα κονδύλια του τομεακού προγράμματος. Πρόθεση είναι πάντως να γίνουν νέα έργα όπως η μονάδα αυτόνομου οξυγόνου που αποτελεί πρωτοποριακή καινοτομία για το νομό μας.
 ΙΩΑΝ. ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages