Την συνδρομή της ΓΣΕΒΕΕ για ευνοϊκή ρύθμιση των πυροδανείων ζήτησε ο Δ. Γαλανάκης - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Την συνδρομή της ΓΣΕΒΕΕ για ευνοϊκή ρύθμιση των πυροδανείων ζήτησε ο Δ. Γαλανάκης

Από τις 15 Μαΐου η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας (μετά από ένα σημαντικό διάστημα απουσίας) εκπροσωπείται στο Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ από το πρόεδρο του σωματείου των κρεοπωλών Δημήτρη Γαλανάκη. Ο κ. Γαλανάκης στο πρώτο Δ.Σ. όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου, κατέθεσε προτάσεις και τοποθετήθηκε επί σημαντικών θεμάτων ως εξής : Σχετικά με τον τρόπο διαμαρτυρίας και διεκδίκησης ζητημάτων, ανέφερε ότι θα πρέπει να γίνεται πιο οργανωμένα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η κινητοποίηση της 4ης Φεβρουαρίου 2016. Ειδάλλως θα πρέπει να βρεθούν τόνισε νέες μορφές αγώνα. Υπενθύμισε την πρόταση της Ομοσπονδίας στην 47η Γενική Συνέλευση της ΓΣΕΒΕΕ περί ενεργής συμμετοχής σε αυτό, των κλαδικών και τοπικών ομοσπονδιών. Επίσης ο κ. Γαλανάκης αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα με τα πυροδάνεια των επαγγελματιών στην Πελοπόννησο και στον νομό Ευβοίας, όπου λόγω της οικονομικής κρίσης και την κατακόρυφη πτώση του τζίρου που πλήττει τα τελευταία χρόνια τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους, θεωρείται αδύνατη η αποπληρωμή του. Ζήτησε μάλιστα την συνδρομή της ΓΣΕΒΕΕ για ευνοϊκή ρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages