ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ

Το έργο αποκατάστασης της συνδετήριας οδού Ε.Ο. Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας και Πύργου – Κυπαρισσίας, αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, καθώς χθες υπεγράφη στο πολύκεντρο από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Ανδρέα Σκαρτσιάρη και την ανάδοχο εργοληπτική εταιρεία «Δόξα ΑΒΕΤΕ» με εκπρόσωπο τον Βασίλειο Παναγούλη, η σύμβαση για την κατασκευή του. Το συγκεκριμένο έργο, το οποίο κρίθηκε αναγκαίο να γίνει έχει προϋπολογισμό 274 χιλ. ευρώ περίπου και συνολική προθεσμία δέκα μήνες και αφορά την ανακατασκευή του αγροτικού δρόμου που συνδέει την Ε.Ο. Πύργου-Αρχαίας Ολυμπίας (από τη θέση «Κολιρέικες παράγκες» με την ΕΟ Πύργου-Κυπαρισσίας, μήκους 2,2 χλμ. περίπου, και πλάτους ασφαλτοτάπητα 6,50μ. 
Μετά την υπογραφή της σύμβασης σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς, ο αντιδήμαρχος, Ανδρέας Σκαρτσιάρης αναφερόμενος στο έργο, δήλωσε ότι: «Ο δρόμος αυτός είναι ο μοναδικός που ενώνει, εκτός κατοικημένης περιοχής, τις δύο Εθνικές οδούς και η χρήση του εξυπηρετεί την κυκλοφορία βαρέων και μη οχημάτων με κατεύθυνση τη νότια Ηλεία και τη νέα εθνική οδό Καλαμάτας-Τρίπολης. Ο δρόμος κατασκευάστηκε πριν από 20 χρόνια περίπου, χωρίς όμως τις προδιαγραφές εθνικής οδοποιίας, ανάγκες της οποίας εξυπηρέτησε στη συνέχεια, με αποτέλεσμα να υποστεί λόγω της βαριάς κυκλοφορίας, σοβαρές φθορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages