ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ τα τεύχη δημοπράτησης για την επισκευή της Αίθουσας «Aλ.Παπαδόπουλος»στην Κυπαρισσία, καθώς εγκρίθηκαν οι όροι δηµοπράτησης των εργασιών από την Οικονομική Επιτροπή. Το έργο που αποτελεί πάγιο αίτημα των τοπικών φορέων περιλαμβάνει το συνολικό ποσό των 72.000€. Οι εργασίες αφορούν την αντικατάσταση της µόνωσης, κατασκευή νέων απορροών υδάτων και υδροροών καθώς υπήρχαν εκτεταμένες φθορές εσωτερικά στον οπλισμό του κτιρίου, επισκευή των κατεστραµµένων επιχρισµάτων, ανακατασκευή των τουαλετών, αντικατάσταση των κουφωµάτων των κουραγκλέ, εξωτερικούς κι εσωτερικούς χρωµατισµούς όπως και την επισκευή των ηλεκτροµηχανολογικών εγκαταστάσεων.
Η Τεχνική Μελέτη, προβλέπει να πραγματοποιηθεί ανοικτός διαγωνισµός επιλογής αναδόχου µε σφραγισµένες οικονoμικές προσφορές με ανάλογες εκπτώσεις ενώ η επιλογή του αναδόχου σχεδιάζεται να υλοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα αποκατάστασης, τα οποία όμως αποτελούν μέρος της υποδομής στη περιοχή. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages