ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΕΝΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ-Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΕΝΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ εξελίξεις δρομολογούνται για την αποκατάσταση του λιμανιού της Κυπαρισσίας μετά την δέσμευση κονδυλίων από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Η εκταμίευση του ποσού μπορεί να γίνει άμεσα καθώς τον Ιούνιο αναμένεται να προκηρυχθεί το έργο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες καθώς η μελέτη αποκατάσταση επιβεβαιώνεται ότι είναι έτοιμη και απομένουν τα τεύχη δημοπράτησης. Ο ανάδοχος μπορεί να εγκατασταθεί ως το τέλος του καλοκαιριού. Μάλιστα την ωριμότητα της μελέτης επιβεβαιώνουν οι τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας Πελοποννήσου και της διαχειριστικής αρχής μετά την συνάντηση που είχε ο συνεργάτης του περιφερειάρχη για την περιοχή μας Γιώργος Μπακούρος με τον κ. Κωστόγιαννη και υπηρεσιακούς παράγοντες. 
Βούληση της περιφέρειας είναι ότι το έργο έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και η υπόσχεση που δόθηκε παρά τις δυσκολίες θα υλοποιηθεί καθώς το λιμάνι συνδυάζει το μέλλον της περιοχής ενώ η περιφέρεια έχει ήδη υπογράψει προγραμματική σύμβαση με το Λιμενικό ταμείο Μεσσηνίας και για την διαμόρφωση της χερσαίας ζώνης του λιμανιού που θα αλλάξει όψη. Ο Περιφερειάρχης δεν αποκλείεται όταν έρθει στη Κυπαρισσία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να προβεί σε περισσότερες ανακοινώσεις για το θέμα καθώς ο κ. Τατούλης ενημερώνεται πάντα για θέματα που αφορούν την Τριφυλία και την Κυπαρισσία. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages