ΣΤΑ..ΚΑΓΚΕΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΣΤΑ..ΚΑΓΚΕΛΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

     


     ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΣΤΑ...κάγκελα βρίσκεται η Ελληνική κοινωνία με αφορμή το πακέτο άμεσων και έμμεσων φόρων που ψηφίζονται στην Βουλή εκφράζοντας τον φόβο ότι δεν θα είναι τα τελευταία μέτρα προς όφελος των δανειστών ενώ μιλούν για ένα πραγματικά δύσκολο καλοκαίρι.
Ο κ. Β. Γεωργακόπουλος τονίζει ότι όλος ο ελληνικός λαός θα πεινάσει όπως δείχνουν οι εξελίξεις με τη προτροπή ο κόσμος να βάλει μυαλό. Ο κ. Κώστας Αδαμόπουλος προσθέτει ότι τέτοιες κυβερνήσεις να μην έρθουν ποτέ όπως ζήσαμε από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, όμως πρέπει να βρεθεί ένας χριστιανός να αλλάξει την ρότα της χώρας. Ο ίδιος είπε ότι από 1800 ευρώ τώρα λαμβάνει 680 ευρώ με τα 200 να πηγαίνουν στο ενοίκιο καθώς αδυνατεί να επιβιώσει.
ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ
Για το καφέ που θα ακριβύνει στο καφενείο κάνει λόγο ο κ. Σωτήρης που λέει ότι στο τέλος θα μιλάμε για καφεδάκι με λίγη παρέα αν και θα πιούμε πικρά το ποτήρι των φόρων που ζούμε, λέγοντας ότι μπορεί να μειωθεί η κατανάλωση. Ο κ. Τάσος υποστηρίζει ότι τους φόρους τους περιμέναμε και αν κοπεί μέχρι το κυνήγι της επιβίωσης τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα, ενώ ήταν γνωστό ότι θα συνέβαινε με τους ηλικιωμένους να αδυνατούν να δώσουν κάτι στα εγγόνια τους. Ωστόσο ελπίζει η χώρα μας να μην γίνει Βενεζουέλα που βλέπουμε να γίνεται πόλεμος για ένα κομμάτι ψωμί. 
Για χειρότερη κατοχή από αυτή που έζησαν οι παλιότεροι κάνει λόγο στο καφενείο ένας ακόμα θαμώνας με την πείνα να θερίζει σήμερα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας. Τέλος ο κ. Θανάσης Σινόπουλος λέει ότι μας λείπει το χαμόγελο με την αισιοδοξία ενώ φοβάται ότι η κατανάλωση θα μειωθεί ακόμα περισσότερο, ενώ τα σπασμένα θα τα πληρώσουν οι πολίτες και όσοι δεν έχουν πρέπει πραγματικά να απαλλαγούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages