ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ- ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016

ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΝΕΡΟ-ΤΣΑΚΩΝΑ- ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΣΙΠΡΑ

ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΗ παραμένει η θέση της περιφέρειας Πελοποννήσου για το μέλλον των οδικών αξόνων του Κυπαρισσιακού κόλπου, καθώς οι υποδομές δημιουργούν το μέλλον ιδίως αν αναλογιστούμε ότι το νέο ΕΣΠΑ αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για στρατηγικό σχεδιασμό στις επόμενες γενιές. Την πεποίθηση ότι χωρίς περαίωση των οδικών αξόνων δεν υπάρχει μέλλον εξέφρασαν σε επαφή τους κοινωνικοί φορείς της Κυπαρισσίας κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών στο νοσοκομείο της τριφυλιακής πόλης. Την ίδια γνώμη εξέφρασε και μέλος της επιτροπής Διαβούλευσης της περιφέρειας και μέλος του Διασσυλογικού οργάνου της περιοχής. Η Κα Ντίνα Νικολάκου μιλώντας για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και του τουρισμού, επέμεινε στην πάγια θέση της περιφέρειας για την επιτάχυνση των διαδικασιών ώστε να δημοπρατηθεί το κομμάτι Τσακώνα-Καλονερό καθώς δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το χρονοδιάγραμμα του έργου και με αφορμή την επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου για τον περιμετρικό της Καλαμάτας. 
Η ΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΧΑΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ 
Θυμίζουμε ότι για την κατάληξη του δυτικού άξονα στην Τσακώνα έχουν εκφραστεί με ξεκάθαρες δηλώσεις φορείς και αιρετοί της Ηλείας μέχρι την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με βάση τον στρατηγικό της σχεδιασμό δεν απεμπολεί δομές που επιταχύνουν τις μεταφορές, τον τουρισμό, την διακίνηση προιόντων, έλεγε χαρακτηριστικά η Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages