ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ήταν τελικά η  διπλή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τριφυλίας, λίγο πριν τεθεί προς συζήτηση το καυτό θέμα του προϋπολογισμού του δήμου μετά από άγρια διαμάχη μεταξύ του δημοτικού συμβούλου της Ρ.Α.ΚΙ. Μπάμπη Καλογερόπουλο ο οποίος αποχώρησε από την αίθουσα....
Ο κ. Καλογερόπουλος καταλόγισε έλλειμμα κανονισμού του Σώματος δεδομένου ότι δεν υπήρχαν τυπωμένες οι εισηγήσεις των θεμάτων της συνεδρίασης ομοίως και του προϋπολογισμού, εκτιμώντας απευθυνόμενος προς το Πρόεδρο του Συμβουλίου ότι είναι αντικανονικό, αντικαταστατικό και απαράδεκτο το γεγονός να μην υπάρχουν εισηγήσεις. Ακολούθησε έντονη διαμάχη καθώς ο κ. Καλκαβούρας υποστήριξε ότι εστάλη για λόγους περικοπών το mail σε όλους τους συμβούλους, προσθέτοντας ότι ο φάκελος του συμβουλίου είναι πάντα ανοιχτός σε όλους.
ΤΟ κλίμα φορτίστηκε περισσότερο όταν ο Δήμαρχος λειτούργησε πυροσβεστικά στην άγρια κόντρα λέγοντας ότι ο κ. Καλογερόπουλος έκανε θέατρο, με αποτέλεσμα ο σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας να ζητήσει ανάκληση των λεγομένων, κάτι όμως που δεν έγινε.
Βέβαια την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος μιλούσε για περικοπές, οι απευθείας αναθέσεις, οι δεξιώσεις και τα οδοιπορικά που συζητήθηκαν αργότερα στον προυπολογισμό επισκίασαν την συνεδρίαση..
ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages