ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόκειται να παραδοθεί ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος Καλαμάτας στο σύνολό του, από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ πιθανή θεωρείται και η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Χάντρες και επαρχιακό πυροτέχνημα χαρακτήρισε την κίνηση του Αλέξη Τσίπρα να δημιουργήσει πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη στην εποχή του ίντερνετ ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη του.
«Άμα είναι, κι εγώ θέλω ένα γραφείο στο Ηράκλειο ή στην Καλαμάτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος. Αναφορικά με την ανάρτηση του πρωθυπουργού για τον θάνατο του Φιντέλ Κάστρο, ο ίδιος σχολίασε ότι ο πρωθυπουργός ταυτόχρονα εκθειάζει την Μέρκελ για τη διαπραγμάτευσηκαι τον Κάστρο για το πόπολο.  «Αυτή είναι τυχοδιωκτική πολιτική. Αν συνεχίσουμε τους λαϊκισμούς από μνημόνιο σε μνημόνιο θα πηγαίνουμε» συμπλήρωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται, ποτέ δεν διαπραγματεύθηκε… μεταφράζει και υπογράφει» τόνισε τέλος ακόμα αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages