ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ Α.Τ. ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΥ ΑΙΦΕΛ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

ΤΟΝ Δήμο Τριφυλίας φαίνεται ότι..άδειασαν οι κάτοικοι των Φιλιατρών καθώς φορείς και πολίτες ήταν απόντες από την νέα διαμαρτυρία για την κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών, με συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε αυτή την φορά στον Πύργο του Άιφελ και ακολούθησε πορεία στην βόρεια είσοδο της πόλης, με δεκάλεπτο αποκλεισμό του εθνικού δρόμου Κυπαρισσίας – Φιλιατρών. ΚΙ αυτό διότι από καιρό είχαν επισημάνει ότι το μνημόσυνο για το τμήμα έγινε νωρίς και επισφραγίστηκε με την τελευταία επίσκεψη του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην Καλαμάτα. 
ΠΛΑΝ Β ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ 
Ο συντονιστής του φορέα κ. Δ. Σαρματζής τόνισε ότι η κατάργηση του Α.Τ. μειώνει την σωστή λειτουργία της πόλης μας, με βασικό πρόβλημα την ασφάλεια των πολιτών. Η αναδιάρθρωση που αρχίζει μετά τις 10 Ιανουαρίου και προτάθηκε από το Υπουργείο είναι απαράδεκτη και δεν θα δεχθούμε τα τετελεσμένα, καθώς θα συνεχίσουμε τον αγώνα και μετά, όπως τονίσαμε σε όλους τους τόνους. Από πληροφορίες που έχουμε, συνέχισε, υπάρχει και σχέδιο Β σε βάθος τριετίας, με σκοπό να αφήσουν ένα Αστυνομικό τμήμα τελικά στην Τριφυλία. 
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Στάθης Ανδρινόπουλος αναφέρθηκε στην εγκληματικότητα που αυξάνεται καθημερινά, χωρίς κανέναν να μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια των πολιτών αυτού του τόπου. Η κατάργηση του Α.Τ. Φιλιατρών, είναι πλήγμα για όλο το Δήμο Τριφυλίας. 
Ο Δήμαρχος κ. Π. Κατσίβελας είπε ότι αυτοί που παίρνουν αυτές τις αποφάσεις προσβάλουν την νοημοσύνη και την λογική της κοινωνίας. Εμείς θα είμαστε εδώ και έχουμε αντοχές να είμαστε για πολύ εδώ, συνέχισε, γιατί διαλέξαμε να ζήσουμε σε αυτόν τον τόπο αδιάλυτα. Στην συνέχεια ο κ. Κατσίβελας και ο κ. Ανδρινόπουλος μαζί με αιρετούς της πόλης, μετέφεραν το αίτημα παραμονής του Α.Τ. Φιλιατρών στον Διοικητή του τμήματος, με σκοπό να μεταβιβαστεί στις ανώτερες αρχές. 
ΑΠΕΙΧΑΝ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του κόσμου δεν ήταν έντονη, σε αντίθεση με την δυναμική παρουσία μαθητών του Λυκείου Φιλιατρών, ενώ την αντίθεσή του για το σημερινό συλλαλητήριο εξέφρασε με ανακοίνωσή του και ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. του Αγροτικού Συλλόγου Φιλιατρών, αποφάσισε ομόφωνα να μην συμμετέχει στο Συλλαλητήριο της Πέμπτης 22.12.2016 για το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών. Δεν δεχόμαστε να γίνουμε μπούγιο στο άσκοπο και εκ των υστέρων συλλαλητήριο. Όλοι γνωρίζουμε ότι έχει υπογραφεί το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών. Με τον αγροτικό κόσμο δεν μπορεί να παίζει κανένας καταλήγουν στο μήνυμά τους ο Πρόεδρος Αθανασόπουλος Βασίλειος και ο Γραμματέας Αριστοτέλης Καναβός. 
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ- Ν. Ηλιόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages