ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ!

ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ η τουριστική κίνηση στην Τριφυλία τις ημέρες των Χριστουγέννων παρά τις καλές καιρικές συνθήκες, παρά το γεγονός ότι σε άλλες ορεινές ή αστικές περιοχές υπήρξαν θετικά αποτελέσματα. Δεν αποδίδει όπως φαίνεται η πολιτική για τουρισμό 4 εποχών στη Τριφυλία με τον πρόεδρο των ξενοδόχων, να αποκαλύπτει ότι με λόγια δεν θα γίνουμε ποτέ χειμερινός τουριστικός προορισμός! Σύμφωνα με τον Πρόεδρο των Ξενοδόχων Τριφυλίας κ. Κώστα Αγγελόπουλο σε ερώτησή μας τόνισε ότι η κίνηση ήταν σχεδόν μηδαμινή και τα καταστήματα εστίασης υποτονική ενώ παρατηρήθηκε ότι ακόμα σε κρεοπωλεία η μείωση κυμαίνεται στο 50% περίπου! Ο κ. Αγγελόπουλος προσθέτει ότι είναι "η χειρότερη τουριστική χρονιά, δεν ήρθαν οργανωμένα γκρούπ που μπορούν να δώσουν προστιθέμενη αξία στο τόπο μας κι επομένως δεν υπήρχε οικονομική εισροή στην περιοχή μας" για να απαντήσει σε ερώτηση ότι "χωρίς υποδομές και μόνο με παχιά λόγια δεν πρόκειται να γίνουμε χειμερινός προορισμός όπως συμβαίνει στην ορεινή Αρκαδία, Μεσσηνία κι αλλού".
ΘΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΚΥΣΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ... 
Παρόλα αυτά τα ξενοδοχεία της Τριφυλίας όχι μόνο έχουν κάνουν επενδύσεις σε καιρούς κρίσης, όχι μόνο προσφέρουν ελκυστικά πακέτα διακοπών για διαμονή και διατροφή αλλά κυρίως έχουν αποσπάσει υψηλής διαδικτυακές κριτικές σε μεγάλα τουριστικά πόρταλ, κάτι που όπως φαίνεται δεν φτάνει για να αναστρέψει το κλίμα! Κοινή πεποίθηση πάντως ξενοδόχων του Κυπαρισσιακού κόλπου είναι ότι παρά τις εκθέσεις στο εσωτερικό όπως Τρίπολη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει εσωτερικός τουρισμός κι όλοι τώρα περιμένουν...το Πάσχα να δουν καλύτερες ημέρες! 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages