Ο Δ. Μανιάτης ζητά άμεση αποπληρωμή μέρους οφειλών του δημοσίου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δ. Μανιάτης ζητά άμεση αποπληρωμή μέρους οφειλών του δημοσίου

Επιστολή στον Πρωθυπουργό απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Μανιάτης ζητώντας την άμεση αποπληρωμή μέρους των οφειλών του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα από την υπεραπόδοση που έχει προκύψει στα έσοδα του ελληνικού δημοσίου. Επίσης ζητά να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για την μείωση της φορολογίας που βαρύνει σήμερα την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση.
Μάλιστα τονίζει ότι "Όπως γνωρίζετε, βάσει των όσων έχει συμφωνήσει η Ελλάδα με τους εταίρους και δανειστές της, στο κεφάλαιο 2.2 του Μνημονίου Συνεννόησης που υπέγραψε η ελληνική Κυβέρνηση τον Αύγουστο του 2015, γίνεται σαφής αναφορά στον τρόπο διαχείρισης ενδεχόμενης υπερεπίδοσης σε σχέση με τους δημοσιονομικούς στόχους. Ειδικότερα, προβλέπεται η μεταφορά του 30% του πλεονάζοντος ποσού σε ειδικό λογαριασμό για την μείωση του χρέους, καθώς και η χρήση ενός πρόσθετου 30% για την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κράτους προς ιδιώτες προμηθευτές...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages