ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΑ ΕΛΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΕΙ

Το ΑΔΙΑΧΏΡΗΤΟ δημιουργείται καθημερινά στα ΕΛΤΑ Κυπαρισσίας για την πληρωμή φόρων, τελών αλλά κυρίως εργοσήμων που απαιτεί μια χρονοβόρα διαδικασία με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση να γίνεται στα όρια του ωραρίου και εκτός αυτού. Οι ουρές στα ΕΛΤΑ είναι δεδομένες καθώς πέρα από τις συνήθεις διαδικασίες αρκετοί αλλοδαποί ή μη προσπαθούν να εξαργυρώσουν ή να καταθέσουν τα εργόσημα τα οποία αφορούν αγροτικές εργασίες με αποτέλεσμα λόγω της γραφειοκρατικής διαδικασίας να δημιουργούνται ευτράπελα.
ΟΙ λιγοστοί φιλότιμοι υπάλληλοι δεν επαρκούν πάντα να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που κατακλύζει το γραφείο και εξυπηρετούν ακόμα και μετά το πέρας του ωραρίου όσους είναι εντός του καταστήματος. Δικαιολογημένα επείγει η στελέχωση του γραφείου το οποίο εξυπηρετεί μεγάλη γεωγραφική περιοχή ιδίως κατά την λήξη της ελαιοκομικής περιόδου ενώ είναι γεγονός ότι η λειτουργία του είναι κομβική για την ευρύτερη περιοχή. ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages