Οι μεγάλες σπατάλες εκατομμυρίων του ελληνικού κράτους, στις ΗΠΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Οι μεγάλες σπατάλες εκατομμυρίων του ελληνικού κράτους, στις ΗΠΑ

Πως το ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ελληνικό Δημόσιο σκορπά εκατομ. ευρό γιά ''μισθώματα'' (ενοίκια) προξενείων και προξενικών κατοικιών στις ΗΠΑ.
Προξενικές κατοικίες στην πιό ακριβή περιοχή αμερικάνικων πόλεων με...πισίνα και λοιπά μεγαλεία. ''Tρελλά ποσά'' και ηλίθιες πρακτικές σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.
Αν το κράτος των εξωφρενικών-διαπλεκόμενων είχε αγοράσει τα σπίτια-κατοικίες ή τα κτίρια Προξενείων, πριν 5-10-20 χρόνια, αυτά θα είχαν ήδη ξεπληρωθεί και θα ήταν τώρα ιδιοκτήρης τους, ενώ θα είχε εξοικονομήσει εκατοντάδες εκατομμύρια, τα οποία σπαταλήθηκαν και χάθηκαν και θα εξακολουθούν να χάνονται γιά ενοίκια κ.ά.
...................
Τι παθαίνουμε όταν το σάπιο ελληνικό κράτος νομίζει ότι οι απόδημοι 'Ελληνες ''τρώνε κουτόχορτο'' και το...εξάγει
Με ''αεροπλάνα και βαπόρια'' πάνε Ομογενείς στην Ελλάδα γιά...''επενδύσεις''

Δεν είναι η πρώτη φορά που ''βαρυσήμαντες δηλώσεις'' αξιωματούχων της Ελλάδας μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν ''είναι στα καλά τους''. Ως απόδημος Ελληνισμός συνηθίσαμε και απλά γελάμε. Αλλά σε περιόδους μεγάλης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, εξαιτίας ''μνημονίων'', δεν είναι γιά γέλια. Τελευταίο κρούσμα η δήλωση του διευθυντή, της -ουσιαστικά άχρηστης- Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) στο κρατικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι μετά από συναντήσεις που είχε με τους τακτικούς επισκέπτες στην Αθήνα (με ελληνικό κρατικό χρήμα), τον πολιτειακό γερουσιαστή Ροντ Αϊλαντ Λου Ραπτάκη και τον πολιτειακό βουλευτή Νιού Χαμσιάϊρ Τομ Κατσιαντώνη (που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους και καμία Ομογένεια ΗΠΑ), έβγαλε το συμπέρασμα ότι ''οι Έλληνες ομογενείς (ειδικά ΗΠΑ) θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα, παρά την κρίση''. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages