ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1 (ΦΩΤΟ) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΚΥΠΑΡΙΣΙΑ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-1 (ΦΩΤΟ)

Δύσκολη νίκη πέτυχε σήμερα ο Τσικλητήρας Πύλου, στην έδρα της Κυπαρισσίας, με 1-0 κόντρα στον ΑΟΚ. Η ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη με γκολ του Χατζηστάμου, πήρε αυτό που ήθελε και πλέον στρέφει την προσοχή της, στο ματς της Τέτάρτης κόντρα στην ΑΕ Μάνης για την πρόκριση στους «8». Η Κυπαρισσία, έδειξε καλό πρόσωπο, με χαμένες ευκαιρίες και δοκάρι,χωρίς όμως να πετύχει το γκολ.
Φάσεις – γκολ
Στο 29′ ο Γιαννόπουλος έκανε την κάθετη πάσα στον Χατζηστάμου που με σουτ νίκησε τον Λαμπρόπουλο για να γράψει το 0-1. Στο 43′ εκτέλεσε το κόρνερ ο Κωνσταντόπουλος, κεφαλιά του Ντιόπ η μπάλα άουτ. Στο 72′ σουτ του Κοσμά η μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια έδιωξε ο Μπροκάκης. Στο 76′ σουτ του Σουπούλι, μπλοκάρει με 2η προσπάθεια ο Μπροκάκης.
Στο 80′ σουτ του Γιαννόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ. Στο 85′ λάθος του Λαμπρόπουλου, παίρνει την μπάλα ο Γιαννόπουλος, περνά τον αμυντικό, και μόνος του σε κενή εστία απείλησε τους γηπεδούχους χωρίς αποτέλεσμα
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Σκόρδο και Τσοπανάκη.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ζαφείρης, Κοσμάς, Βατσής, Γεωργιόπουλος (52′ λ.τρ. Χατζηαράπι), Θεοχαρόπουλος (58′ Σουπούλι), Μπακόπουλος, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Μπροκάκης, Μπίζος, Γκάι, Τσάτσος, Ακαζού, Πύλιος, Γιαννόπουλος, Χατζηστάμου (70′ Κωστόπουλος), Γεωργιόπουλος, Μανιδάκης, Σβίγγος (60′ Αμπραχαμνιάμ). kyparissianews team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages