ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έρχεται απολύμανση κάδων σκουπιδιών στην Τριφυλία μετά από τα ρεπορτάζ μας ενώ από την πλευρά του Δήμου πήραν τον δρόμο τους συμβάσεις για έργα στην δημοτική οδοποιία. Πιο αναλυτικά εγκρίθηκε μετά την υπογραφή της η νέα σύμβαση του Δήμου Τριφυλίας με ιδιωτική εταιρία για το πλύσιμο και την απολύμανση όλων των κάδων απορριμμάτων χωρητικότητας 1100 & 1300 lt του Δήμου Τριφυλίας. Η σύμβαση θα ολοκληρωθεί στις 21-8- 2018, με την αξία του έργου να πλησιάζει στα 24.281,52€, καθορίζοντας τις υποχρεώσεις του αναδόχου προκειμένου το έργο να επεκταθεί σε κάθε δημοτική ενότητα προκειμένου στο τέλος να εγκριθεί το ποσό που προβλέπει η σύμβαση από την αρμόδια οικονομική επιτροπή του Δήμου. 
Επίσης 6 συμβάσεις για έργα αγροτικής οδοποιίας ύψους 138.994 ευρώ σε όλες τι;ςδημοτικές ενότητες του δήμου Τριφυλίας εγκρίθηκαν ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες ενόψει της νέας ελαιοκομικής περιόδου δεδομένου ότι . Οι συμβάσεις οι υπογραφές με τους αναδόχους έγινε μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα ανάληψης έργων.. Πιο αναλυτικά, περιλαμβάνεται η επισκευή – συντήρηση αγροτικών οδών των Δ.Ε. Γαργαλιάνων, Φιλιατρών, Κυπαρισσίας, Αετού και Αυλώνος πλησιάζοντας το ποσό των 24.799 ευρώ, για την κάθε μια ενότητα, ενώ το ποσό των 14.999 ευρώ θα διατεθεί για την Δ.Ε. Τριπύλης. Γ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages