ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ" - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ"

ΤΗΝ περιοδεία του από την ιστορική πόλη της Κυπαρισσίας ως υποψήφιος για την νέα παράταξη του 'κέντρου", πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, τον οποίο υποδέχτηκε στο Δημοτικό Μέγαρο της πόλης ο Δήμαρχος Τριφυλίας και στην συνέχεια παρέθεσε ομιλία στο κοινό και φίλοι του πολιτικού φορέα, στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου.
ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Στην πολιτική του τοποθέτηση ο κ Καμίνης έκανε μνεία στα θέματα υγείας, παιδείας και κοινωνικής πολιτικής λέγοντας ότι όταν υποβαθμίζεται το ελληνικό πανεπιστήμιο τότε εξοντώνεται ο δημόσιος χαρακτήρας της Παιδείας προσθέτοντας ότι το καθήκον όλων είναι να αφήσουμε τα φαντάσματα του παρελθόντος οικοδομώντας την κοινωνία του αύριο. Έκανε λόγο για την διασφάλιση των δικαιωμάτων του πολίτη μέσα στο πλαίσιο της αγαστούς ελευθερίας των ατόμων που αποτελούν μια καλύτερη κοινωνία, ενώ για τα πολιτικά δρώμενα της χώρας τόνισε ότι είναι άδικο να μας κυβερνά ο χειρότερος εαυτός μας..
Τον Δήμαρχο Αθηναίων καλωσόρισε ο υπογράφον ως κοινωνικός εταίρος, καθώς ευχαριστήθηκε όταν είδε την φιλοξενία στην μυθική πόλη του Ομήρου και την ιστορική πόλη που ύμνησε ο Κλεμανσό με το μαγικό της ηλιοβασίλεμα, δεδομένου μάλιστα ότι στο Δήμο Αθηναίων οφείλει η Τριφυλία την δωρεά ενός απορριμματοφόρου οχήματος. Παρών ήταν μέλη του Δ.Σ. από τις παρατάξεις όπως ο κ. Μπακούρος, ο κ. Κανελλόπουλος, φορείς και εκπρόσωποι πολιτών.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ο Δήμαρχος Αθηναίων σε δηλώσεις που μας έκανε τόνισε ότι οι πολίτες θα κρίνουν ποιους θέλει να κυβερνούν στην χώρα μας, ενώ σε ερώτηση για την συμμετοχή των πολιτών από την πολιτική, απάντησε ότι όντως επικρατεί μεγάλη απογοήτευση από τους πολίτες. Διευκρίνισε ότι στις τελευταίες εκλογές είχαμε 45% αποχή και αυτό από μόνο του τα λέει όλα για να συμπληρώσει ότι το ζήτημα είναι να φέρουμε τον κόσμο πάλι στα κοινά, καθώς αποτελεί έκφραση της πραγματικής Δημοκρατίας. Υπογράμμισε ότι η Δημοκρατία διατηρεί το οξυγόνο της μόνο όταν οι πολίτες συμμετέχουν και το μόνο εχέγγυο σε αυτό είναι η σοβαρότητα και υπευθυνότητα, καθώς επιτέλους πρέπει να λέμε την αλήθεια στους ανθρώπους και τις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε τελικά να τις τιμάμε μέχρι το τέλος. 
Στο τέλος ο κ. Καμίνης περιόδευσε στην αγορά της Κυπαρισσίας όπου οι πολίτες χαιρέτισαν με ενθουσιασμό τον πρώτο πολίτη της Αθήνας, καθώς ήταν η πρώτη φορά που Δήμαρχος του πρώτου Μητροπολιτικού Δήμου της χώρας επισκέφθηκε την Κυπαρισσία.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages