ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΓΙΑΚΟΥΜΟΠΟΥΛΟΥ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Γιακουμοπούλου στο πολύ δυνατό πρωτάθλημα G1 στην Βαρσοβία. Η νεαρή αθλήτρια βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και χάρη στην εξαιρετική της επίδοση κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο των νικητριών μετά από νίκες επί αντιπάλων, πρωταθλητριών από Πολωνία, Φιλανδία, Ισραήλ, έχοντας στο πλευρό της δυνατή και υποστηρικτική κερκίδα!
 Θετική εμφάνιση και από την έτερη αθλήτρια από την Κυπαρισσία, Διονυσία Μπουρδέκα. Η Διονυσία Μπουρδέκα στην πρώτη εκτός συνόρων «εξόρμηση» της ρίχθηκε στη μάχη απέναντι σε αθλήτρια με εμπειρία, μέλος της εθνικής Ουγγαρίας Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής τους Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος δηλώνει χαρούμενος και υπερήφανος για την πολύ καλή παρουσία και εμπειρία για τις δυο ταλαντούχες αθλήτριες από την Κυπαρισσία: 
«Αυτή  η διάκριση στο εξωτερικό αποτελεί την μεγαλύτερη διάκριση για την αθλήτρια που προπονείται στον Α.Σ Κυπαρισσίας!!! Εκ μέρους μου είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την διάκριση γιατί δικαιώνεται ο αγώνας μου σαν προπονητής, και ο πολύ μεγαλύτερος αγώνας αυτής της πολλά υποσχόμενης αθλήτριας, την ευχαριστώ για αυτό το όμορφο ταξίδι που σίγουρα θα έχει συνέχεια, την συνεχόμενα ανοδική της πορεία και πιστεύω ότι το μέλλον τις ανήκει, και αυτό που έχω να τις πω είναι ότι τα καλύτερα έρχονται…. !!! ανάφερε ο προπονητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος και συνέχισε: «Τέλος, είμαι επίσης χαρούμενος για την μικρή της παρέας Διονυσία Μπουρδέκα που στην πρώτη της εμφάνιση στο εξωτερικό τα πήγε παρά πολύ καλά παρόλο που δεν μπήκε στα μετάλλια λόγω λεπτομερειών, σίγουρα στο μέλλον θα πρωτοστατεί στα τερέν!!! Σας ευχαριστώ και τις δυο για τις όμορφες και μοναδικές στιγμές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages