Η ΠΕΙΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΡΩΓΗ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΠΕΙΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΡΩΓΗ

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΕΙΦΕΡΗ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ 
Χιλιάδες είναι και στη Μεσσηνία, οι άνθρωποι που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση και έχουν πραγματικά ανάγκη, τυγχάνοντας στήριξης από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ), το οποίο υποστηρίζει τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών. 
Την επόμενη Κυριακή στις 8 Οκτωβρίου, θα έρθουν οι κεντρικές προμήθειες για κρέας, όσπρια και άλλα τρόφιμα, τα οποία θα παραλάβει στο πλαίσιο του προγράμματος, η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, με τη διανομή να γίνεται από τους Δήμους, καθώς το πρόγραμμα, υλοποιείται με τη σύμπραξη όλων των Δήμων, της Εκκλησίας και άλλων φορέων και συνδυάζεται με συνοδευτικά μέτρα τα οποία συμβάλλουν στην κοινωνική ενσωμάτωση των ωφελουμένων. Παράλληλα, στην ίδια κατεύθυνση, έχει διενεργηθεί διαγωνισμός από την Περιφερειακή Ενότητα, για την προμήθεια τροφίμων και ειδών που απαιτούνται για την υγιεινή των δικαιούχων, ύψους  1,6 εκατ. ευρώ και αφορούν σε 7.000 συμπολίτες μας, που ζουν στα όρια της φτώχιας! 
«Αυτό μας στενοχωρεί ως κοινωνία και ως Αυτοδιοίκηση και ευχόμαστε να εξαλειφθούν τα φαινόμενα, όμως διαθέτουμε όλες μας τις δομές ώστε να διευκολυνθούν οι άνθρωποι αυτοί και είμαστε σε εγρήγορση, για να λάβουν αυτά που δικαιούνται», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη, η οποία στο πλαίσιο της ενημέρωσης για το ΤΕΒΑ και το διαγωνισμό που «τρέχει», αναφέρθηκε στους πόρους που λαμβάνει η Μεσσηνία, όπως ανακοίνωσε ο Μεσσήνιος αναπληρωτής υπουργός Αλέξης Χαρίτσης και περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages