ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΔΕΝ έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος από την ελλείψεις νερού αλλά και τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης μέσα από μια αναποτελεσματική λειτουργία της ΔΕΥΑΤ σύμφωνα πάντα με τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων. Ο κ.Δημήτρης Κουτσούλης επέμεινε στο θέμα λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου διαπιστώνοντας ότι παρά τα ερωτήματα δεν δόθηκαν απαντήσεις σε σημείο μάλιστα που οι δημόσιες καταγγελίες συμβούλων πάνε στο βρόντο. 
 Επίσης εστίασε στο θέμα της ύδρευσης λέγοντας ότι η ΛΕΥΚΗ και η τραγάνα στην νότια Τριφυλία ήταν 3 μέρες χωρίς νερό, η Κυπαρίσσια αντιμετωπίζει πρόβλημα διαρκείας χαμηλής ροής ύδατος αλλά και η αλγεινή εικόνα με τους κώνους να μας θυμίζουν τα χάλια από το καλοκαίρι, επισημαίνοντας ότι κάποια στιγμή πρέπει να δοθούν απαντήσεις απο την ΔΕΥΑΤ. Για το θέμα του νερού ο δήμαρχος απάντησε ότι δρομολογούνται λύσεις στην ΛΕΥΚΗ ενώ οι διαρροές νερού οφείλονται σε βλάβες στην γεώτρηση καθ'ως ο αγωγός στο Αλικουντζι από 5000 κυβικά έχει πέσει στα 2500 κυβικά. 
Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος σε άλλη συνεδρίαση είχε αναφέρει διαφορετικά νούμερα κυβικών νερού από τη συγκεκριμένη περιοχή. Εξηγήσεις ζήτησε και ο κ.Μπακουρος απο την ΔΕΥΑΤ καθώς δεν υπάρχει ορθολογική διαχείριση της επιχείρισης. Ο δήμαρχος ανταπάντησε ότι είναι ενήμερος για την λειτουργία της ΔΕΥΑΤ και συμφώνησε να έρθει ο πρόεδρος σε μια συνεδρίαση, ωστόσο για άλλη μια φορά όπως εξέφρασαν δημοτικοί σύμβουλοι ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ συνεχίζει να αποφεύγει τις απαντήσεις σε καυτά ερωτήματα. ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages